BLOGI: Alkuperäisstriibaaja

Mei­na­sin aloit­taa blo­gi­kir­joi­tuk­sen teks­til­lä ”kaik­ki lähe­te­tyt mate­ri­aa­li­pyyn­nöt ovat nyt liik­kel­lä”, MUTTA nyt kun tar­kem­min kat­son, niin osa mats­ku­pyyn­nöis­tä on men­nyt säh­kö­pos­tis­sa TARJOUKSET(??) ala­si­vun alle ja siel­tä­hän löy­tyi lisää. Vähän­kö ärsyt­tää. Van­him­mat siel­lä ovat loka­kuul­ta. Eli sori kun joku teis­tä on jou­tu­nut odot­ta­maan eri­tyis­pit­kään. Gmail elää jos­kus omi­tuis­ta omaa elä­mään­sä ja on toi­si­naan ihan kak­ka.

Mats­kua lähet­täes­sä oli­kin eri­kois­haus­kaa bon­ga­ta siel­tä nimi­merk­ki jus­se. Pie­nen tut­kin­nan jäl­keen huo­ma­sin että hän on vii­mek­si rapor­toi­nut Street Tea­miin vuon­na 2011. Pak­ko­han tätä oli tut­kia myös enem­män ja siel­tä sel­vi­si että hän oli rekis­te­röi­ty­nyt vuon­na 2007!? Kysees­sä on siis har­vi­nai­nen alku­pe­räis­strii­baa­ja! 

Ensi­vii­kol­la pyö­räy­te­tään vuo­den vii­mei­set Discor­dit, joten tul­kaa­han pai­kal­le viet­tä­mään pik­ku­jou­lu­ja niis­sä tun­nel­mis­sa. Tauol­ta pala­taan sit­ten takai­sin 13.1.!

Ekas­ta kuvas­ta kiit­ti Trii­ne  ja mee­mis­tä kiit­ti Kisu­liu!

PS: Käy­kää­hän kaik­ki suo­rit­ta­mas­sa uusim­mat Huu­me­bii­sit 2.0 sekä Vaih­toeh­toi­sia trip­pe­jä  — teh­tä­vät!!!!

YAD Street Team

FREE
VIEW