BLOGI: Hyvä otsikko

Eilen kes­ki­viik­ko­na pol­kais­tiin taas YADin Discord käyn­tiin! Oli muka­va kokoon­tua pit­käs­tä aikaa uusien ja tut­tu­jen tyyp­pien kans­sa poru­kal­la turi­se­maan kesän kuu­lu­mi­set ja opis­ke­lu­jen alun kuu­mo­tuk­set. Chat­te­jä jat­ke­taan nyt vii­kot­tain kes­ki­viik­ko-iltoi­na ilta kah­dek­sas­ta kymp­piin. Lin­joil­le kan­nat­taa tul­la jo pel­käs­tään sen takia, että sil­lä saa ker­ry­tet­tyä näp­pä­räs­ti 5 pis­tet­tä per viik­ko. Se on pie­ni mää­rä ker­ral­la mut­ta vuo­des­sa jo hyvä pot­ti! Eikä tar­vit­se stres­sa­ta sii­tä jos ei ker­keä ole­maan koko kah­ta tun­tia, vaan mukaan saa tul­la just sil­lon kun ker­ke­ää ja olla sen min­kä halu­aa. 

 

Ensi­vii­kol­la YADi­lai­set ovat seik­kai­le­mas­sa Maa­rian­ha­mi­nas­sa san­koin jou­koin, kun joka­vuo­ti­set tii­mi­päi­vät jär­jes­te­tään jäl­leen. Näil­le päi­vil­le kut­su­taan jokai­ses­ta YADin vapaa­eh­tois­tii­mis­tä kaik­kein ansioi­tu­nei­mat vapaa­eh­toi­set, eli Street Tea­mis­ta yleen­sä TOP lis­tan kär­ki. Edus­ta­mas­sa täl­lä ker­taa muu­an Möl­li! Tii­mi­päi­vis­tä joh­tuen mate­ri­aa­lia kul­kee vii­kon­vaih­tees­sa hie­man hitaam­min, mut­ta malt­ti on valt­tia ja val­til­la pär­jää pit­käl­le. 

 

 

Täl­lä vii­kol­la strii­bai­lu-uran­sa pol­kai­si­vat käyn­tiin uudet tar­roit­ta­ja-prot Mins­ki sekä Luk­su. Ter­ve­tu­loa mukaan Street Tea­miin vie­lä molem­mil­le. :] Yllä­ole­va kuva Mins­kin käsia­laa!

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW