BLOGI: PARHAITA juttuja

Hölö­lö­lö­lööö!

Sys­sy on tääl­lä ja toden­nä­köi­ses­ti myös teil­lä! Strii­bas­sa se tar­koit­taa tavan­omai­ses­ti aktii­vi­suu­den nousua sekä kesä­teh­tä­vien häviä­mis­tä. Muis­tat­han siis rap­sa­ta ja ottaa katu­lii­dut, fil­la­ri­ke­sän sekä yrti­tä edes kun vie­lä ker­ki­ää.

Tänä vuon­na syk­sy myös tar­koit­ti YADin Tii­mi­päi­viä Ahve­nan­maal­la jon­ne osal­lis­tui­vat strii­bas­ta Möl­li, Aada sekä Hem­mu­liX. Reis­sus­sa vie­tet­tiin PARASTA aikaa kes­ke­näm­me ja välis­sä vähän suun­ni­tel­tiin myös Street Tea­min tule­vai­suut­ta. Seu­raa­va PARAS häp­pe­nin­kin onkin tulos­sa jo ensi­kuus­sa kun YADin SUPERVIIKONLOPPU jär­jes­te­tään kes­ki-suo­mes­sa. Super­vii­kon­lo­pus­sa kehi­te­tään lisää Street Tea­mia, tutus­tu­taan mui­hin vapaa­eh­toi­sin ja vie­te­tään syk­syn paras vklp ja kaik­kee siis­tii.

Eli siis tuon­ne mukaan KAIKKI. Lisäin­foa tulee myö­hem­min lisää ja sitä saa myös kysyä.

Täl­lä vii­kol­la YADin tube­ka­na­val­la tapah­tui pie­ni tes­ti­strii­mi, joka onnis­tu­nees­ti alkaa kai­na­lo­pie­ruil­la ja lop­puu Patun ves­sa­hä­tään. Sen voi käy­dä jäl­ki­kä­teen kat­so­mas­sa täs­tä lin­kis­tä: https://www.youtube.com/watch?v=l3qUgjUCM7A 😀

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

PS: KATTOKAA KUINKA TIUKKA KISA TOP PAIKOISTA ON MENEILLÄÄ

YAD Street Team

FREE
VIEW