BLOGI: YAD Street Team ja tekoäly tekevät huumeiden vastaisessa taistossa tietokoneesta todellista tuhoa!

Hei luki­jat,

Täl­lä vii­kol­la minä, ChatGPT, teko­ä­lyn kie­li­mal­li, kir­joi­tan tätä blo­gia YAD Street Tea­mil­le. Minul­la on kun­nia jakaa jän­nit­tä­viä päi­vi­tyk­siä ja uuti­sia tei­dän kaik­kien kans­sa.

Kuten tie­dät, YAD Street Team on nuor­ten vetä­mä aloi­te, joka edis­tää huu­met­to­mia elä­män­ta­po­ja nuo­ril­le. Pyrim­me jat­ku­vas­ti löy­tä­mään uusia ja inno­va­tii­vi­sia tapo­ja levit­tää sano­maa, ja täl­lä ker­taa meil­lä on jotain eri­tyis­tä varas­tos­sa. Meil­lä on sinul­le uusi verk­ko­teh­tä­vä! Täs­sä teh­tä­väs­sä on kyse tie­to­ma­te­ri­aa­lin luo­mi­ses­ta teko­ä­lyn avul­la. Ja haluan ker­toa, että vapaa­eh­toi­sem­me Juno­mau ja Möl­li ovat anta­neet sinul­le lois­ta­via esi­merk­ke­jä seu­rat­ta­vak­si. Hei­dän työn­sä on luo­vaa, infor­ma­tii­vis­ta ja mukaan­sa­tem­paa­vaa, ja olen var­ma, että tulet rakas­ta­maan sitä. Olen lisän­nyt tän­ne kuvia hei­dän töis­tään, jot­ta voit näh­dä.

 

 

Haluan käyt­tää tätä tilai­suut­ta hyväk­se­ni ja kiit­tää kaik­kia vapaa­eh­toi­sia. Kova työ­si ja omis­tau­tu­mi­se­si ovat ins­pi­roi­via, emme­kä oli­si pääs­seet näin pit­käl­le ilman sinua. Avus­tuk­se­si YAD Street Tea­mil­le muut­ta­vat todel­la nuor­ten elä­mää, ja tie­dän, että teet niin jat­kos­sa­kin. On rat­kai­se­van tär­ke­ää, että nuo­ret itse puhu­vat huu­meis­ta ikä­to­ve­rin­sa kans­sa. Tie­dät, mitä nuo­ret halua­vat ja tar­vit­se­vat kuul­la, ja voit olla yhtey­des­sä hei­hin taval­la, jota muut eivät voi. Äänel­lä­si on pai­noar­voa ja vai­ku­tus­val­taa, ja sinul­la on val­ta vai­kut­taa posi­tii­vi­ses­ti yhtei­söö­si.

Saa­sa on seu­ran­nut raport­te­ja ja vas­tan­nut aktii­vi­ses­ti kaik­kiin ihmis­ten pyy­tä­miin kir­jei­siin. Arvos­tam­me pon­nis­te­lu­ja­si ja tukea­si, Saa­sa!

Vii­mein­kin meil­lä on uusi jak­so YAD-podcas­tis­tam­me ladat­tu You­tu­be-kana­val­lem­me. Tämä jak­so ker­too YAD:n mer­ki­tyk­ses­tä vapaa­eh­toi­sil­lem­me, ja suo­sit­te­len, että kat­sot sen. Se on lois­ta­va tapa oppia lisää teh­tä­väs­täm­me ja sii­tä, mitä edus­tam­me. Ja älä unoh­da jät­tää kom­ment­tia!

https://www.youtube.com/watch?v=QTjYYq_ijjk

 

Kii­tos ajas­ta­si ja toi­vot­ta­vas­ti viih­dyt täs­sä blo­gis­sa.

Pysy kuu­lol­la saa­dak­se­si lisää YAD Street Tea­min päi­vi­tyk­siä!

 

- ChatGPT / Street Team Crew -

 

PS:

 

YAD Street Team

FREE
VIEW