BLOGI: Ei viimetippa tapa

Hei­pä­hei pit­käs­tä aikaa tääl­lä blo­gin puo­lel­la!

Pik­ku­hil­jaa ollaan taas vuo­den tait­tees­sa jol­loin kerä­tään kasaan vuo­den tapah­tu­mat, tilas­tot ja tar­roi­te­tut ton­tut. Mut­ta ennen sitä, jäl­jel­lä on vie­lä koko­nai­nen jou­lu­kuu aikaa strii­ba­ta ja nyt oli­si vii­me­ti­pan strii­bai­lu­ja tar­jol­la:

Sec­ret San­ta: Street Team Edi­tion lop­puu ensi­viik­koon, eli jos haluat saa­da kotii­si jou­lu­kor­tin (ja pis­tei­tä) toi­sel­ta strii­ba­lai­sel­ta nii vie­lä ker­keät tai­tei­le­maan jou­lu­ter­veh­dyk­sen vii­kon­lo­pun aika­na.

Strii­ba­pai­ta 2023 hävi­ää pal­kin­to­kau­pas­ta vuo­den vaih­tees­sa ja tilal­le tulee uusi 2024 vuo­den design. Vie­lä ker­ke­ää tila­ta tämän!

Sen lisäk­si uut­ta teh­tä­vää­kin olis tar­jol­la kah­des­sa muo­dos­sa:

Strii­ban kehi­tys­ky­se­ly – eli help­po ja kiva kyse­ly­teh­tä­vä mut­ta tär­keäm­pää­kin tär­keäm­mäs­tä aihees­ta, eli Street Tea­min päi­vi­tyk­ses­tä. Strii­ban päi­vi­tyk­ses­tä on ollut puhet­ta jo pitem­män aikaa ja pro­ses­si ete­nee hitaas­ti mut­ta var­mas­ti. Olen oppi­nut tänä vuon­na että sovel­luk­set ovat kal­lii­ta ja nii­den selit­tä­mi­nen tie­to­tek­nis­koo­daus­ter­mein vaa­tii ymmär­rys­tä jota ei omas­ta pääs­tä löy­dy. Tähän­kin onnek­si löy­tyy rat­kai­su, mut­ta sen tuek­si tar­vi­taan tei­dän aja­tuk­sia, ideoi­ta, toi­vei­ta ja kri­tiik­kiä sii­tä mikä täl­lä het­kel­lä strii­ban net­ti­si­vuil­la toi­mii ja mil­lai­sen sovel­luk­sen kuu­lui­si olla. Käyt­hän jaka­mas­sa aja­tuk­sia­si. <3

Kont­sa­kom­pi­laa­tio! – eli video­teh­tä­vä. Kuvaa 5–30 sekun­nin pät­kä asiois­ta jot­ka tuo­vat sul­le hyvin­voin­tia. Näi­tä sit­ten koos­te­taan yhteen ja jul­kais­taan pit­kin mei­dän sosi­aa­li­sia medioi­ta.

Lisäk­si mua kiin­nos­tai­si kuul­la mikä on teil­le mie­lui­sin kana­va seu­ra­ta street tea­min tie­do­tus­ta. Se on ollut aika rik­ko­nais­ta vii­me aikoi­na, joten oli­si ehkä aika koh­den­taa sitä sel­keäm­min. Täs­tä löy­tyy strii­ban etusi­vuil­ta pie­ni kyse­ly johon voi käy­dä vas­taa­mas­sa. Mihin näis­tä kana­vis­ta kuu­lui­si panos­taa eri­tyi­ses­ti?

 

 

Jou­lu­kuu on myös Street Tea­min TOP lis­to­jen suh­teen jän­nit­tä­vää aikaa. Kuka pää­tyy vuo­den kär­keen? Ket­kä läh­te­vät lop­pu­ru­tis­tuk­seen ja ket­kä taas sääs­te­le­vät voi­mi­aan alku­vuo­teen ja täh­tää­vät vuo­den 2024 kär­keen? Mun oma vink­ki on, että jos et ole jo suo­rit­ta­nut Kamaa Somes­sa ‑kou­lu­tuk­sen teh­tä­viä niin kan­nat­taa sääs­tää ne alku­vuo­teen. Nuo 9 teh­tä­vää teke­mäl­lä voi saa­da 200 pis­tet­tä jol­la saa aika hyvän etu­mat­kan heti vuo­den alkuun. 😉 Mut­ta tär­kein­tä on sil­ti aina teh­dä jut­tu­ja omaan tah­tiin ja just niin pal­jon kun hyväl­tä tun­tuu. Pie­nil­lä­kin jutuil­la on vai­ku­tus­ta ja se on arvo­kas­ta. Mar­ras­kuun strii­bai­luis­ta on pak­ko nos­taa esil­le Jak­su. Jak­sul­la sel­väs­ti läh­ti Street Team pyö­rä pyö­ri­mään ja teh­tä­vä­ra­port­te­ja on tul­lut mil­tei päi­vit­täin pis­tey­tet­tä­väk­si. Sen lisäk­si hän kaap­pa­si street tea­min Ins­ta­gra­min var­sin esi­mer­kil­li­ses­ti hal­tuun ja onkin ollut kiva seu­ra­ta Jak­sun päi­vit­te­ly­jä asian tii­moil­ta. Yllä­ole­va kuva myös Jak­sun rapor­toi­ma. Ensi­vii­kol­la vie­te­tään itse­näi­syys­päi­vää kes­ki­viik­ko­na, joten Discord chat­tiä ei sil­lo­ni ole. Täl­le vuot­ta on siis vie­lä jäl­jel­lä kak­si chat ilta­maa ennen jou­lu­lo­mia.

Kii­tos mar­ras­kuus­ta tyy­pit. <3

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW