Blog from HQ: kirjekaaos

Straight from the Street Team Headquar­ter! Kyl­lä vain, per­jan­tai­blo­gia suo­raan Street Tea­min van­has­ta, vih­reäs­tä pää­ma­jas­ta. Näis­sä blo­gi­teks­teis­sä ker­rom­me hie­man vii­kon kuu­lu­mi­sia ja saa­tam­me­pa jos­kus valot­taa tule­via­kin suun­ni­tel­mia.

Street Tea­min toi­min­ta on akti­voi­tu­nut uusien net­ti­si­vu­jen myö­tä val­lan muka­vas­ti. Alle­kir­joit­ta­nut oli vii­me vii­kol­la muu­ta­man päi­vän pois­sa työ­maal­ta sil­lä seu­rauk­sel­la, että maa­nan­tai­na oli aivan hur­ja pos­ti­tus­päi­vä. Kii­tos sii­tä teil­le, ahke­rat Strii­ba­lai­set!

Täl­lä het­kel­lä kuu­min­ta hot­tia on tie­ten­kin uusin teh­tä­vä eli “Lai­te­taan hyvä kier­tä­mään”. Heti ensim­mäi­se­nä päi­vä­nä tuli mai­nios­ti mats­ku­pyyn­tö­jä. Hyvä­hy­vä… keep it rol­ling!

Työn alla on monen­mois­ta pien­tä vii­laus­ta ja kehit­tä­mis­tä. Ensi vii­kol­la tul­laan uudis­ta­maan muu­ta­mia net­ti­si­vun teks­te­jä ja päi­vit­tä­mään UKK:ta.

Uusia Street Tea­mi­läi­siä tip­puu mukaan tasais­ta vauh­tia. Kajaa­nis­sa on menos­sa oikein ST hur­mos 😀 Muut­kin mes­siin! Tämä viik­ko on ollut ehdot­to­mas­ti tämän vuo­den vilk­kain mate­ri­aa­lin lähet­tä­mi­sen suh­teen. Hyvä, hyvä ja kii­tos.

Ja nyt: hus­hus… teke­mään sii­tä!

- Jan­neP, Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW