BLOGI: Comebackejä ja materiaalikatoa

 

 

Hel­lu­rei!

Tänään ja täs­tä eteen­päin tääl­lä kir­joit­te­lee Street Tea­min uusi yllä­pi­tä­jä sekä YAD:n verk­ko­va­paa­eh­tois­työn suun­nit­te­li­ja, Tane­li Hytö­nen. Täy­sin uusi ja tun­te­ma­ton hep­pu en sil­ti ole, sil­lä olen ollut yllä­pi­tä­mäs­sä Street Tea­miä aikai­sem­min­kin eri yhteyk­sis­sä, kuten har­joit­te­lus­sa, sivii­li­pal­ve­luk­ses­sa sekä työ­ko­kei­lus­sa. Mul­la on ollu ihan huip­pu fii­lis koko vii­kon ja fii­lik­sen lop­pua tus­kin näkyy. On älyt­tö­män moti­voi­vaa lukea tei­dän raport­te­ja ja päi­vi­tel­lä kuin­ka pal­jon meil­lä on nuo­ria teke­mäs­sä tär­ke­ää vapaa­eh­tois­työ­tä. Keep it up! Fii­lis­tä vie­lä buus­ta­si Face­boo­kin muis­to nel­jän vuo­den takaa, jol­loin olin kir­joit­ta­nut YAD:n blo­giin syi­tä mik­si olen alku­ja­ni liit­ty­nyt YADiin, ne on hyvä muis­taa. Jos jota­ku­ta mie­ti­tyt­tää siir­ty­mi­nen Street Tea­mis­tä myös jär­jes­tön mui­hin tii­mei­hin, en voi kun omas­ta koke­muk­ses­ta­ni suo­si­tel­la vah­vas­ti! Mut tavoit­taa Annen van­has­ta nume­ros­ta (0400 234 317), Street Tea­min ins­tas­ta (yad_street_team), snä­pis­tä (yad_streetteam), face­boo­kis­ta (Tane­li YAD), säh­kö­pos­tis­ta (street-team@yad.fi sekä taneli.hytonen@yad.fi) sekä strii­ban Discord-kana­val­ta. Tul­kaa sanoo moi!

Nopeat ja vii­me kes­ki­vii­kon discord-cha­tis­sa olleet jo onkin huo­man­nut, että Kan­na­bis­set­ti ‑teh­tä­vä on tois­tai­sek­si otet­tu pois lis­toil­ta. Syy­nä tähän mate­ri­aa­lin vähyys, eli teh­tä­vä palaa pai­kal­leen kun sitä saa­daa lisää. Vii­kon teko menee täl­lä­ker­taa Sami:lle, joka kan­na­bis­se­tin rapor­til­la räjäyt­ti mei­dän kuva­pan­kin. On muka­va sela­ta rap­so­ja joi­hin on lai­tet­tu ihan hul­lus­ti kuvia! Samas­ta rapor­tis­ta myös tämän blo­gin kuvi­tus. Eri­kois­kort­ti come­bac­kis­ta strii­bai­luun menee myös Jull­lee:lle. Ennen tätä viik­koa edel­li­nen raport­ti häl­tä oli tul­lut rei­lun vuo­den takaa. Mut­ta nyt come­bac­king saat­te­le­ma­na läh­ti pal­jon pis­tei­tä onli­ne teh­tä­vis­tä, sekä iso nip­pu mate­ri­aa­lia pos­tiin!

 

- Tane­li / Street Team Crew -

PS: http://www.huumebiisit.fi/ hih hih hih hih… 

 

Strii­ba­lais­ten esit­te­ly­vuo­ros­sa tänään Cami!

1. Kuka olet? Camil­la 😀

2. Mis­tä päin? Ete­lä-Suo­mes­ta

3. Kuin­ka van­ha olet? vie­lä 15, pian 16 🙂

4. Har­ras­tuk­sia? Jal­ka­pal­loa käyn sil­loin­täl­löin pot­ki­mas­sa, sekä strii­bai­len

5. Kuin­ka kau­an olet ollut muka­na? 20.8.2015 ensim­mäi­nen teh­tä­vä rapor­toi­tu, tämän jäl­keen ollut muu­ta­mia tau­ko­ja mut­ta tääl­lä taas ollaan aktii­vi­se­na 😉

6. Kuin­ka lii­tyit mukaan? Netis­sä jos­ta­kin kes­kus­te­lu­pals­tal­ta löy­sin lin­kin.

7. Paras­ta strii­bas­sa? Ehot­to­mas­ti tar­rat ja nii­den lii­mai­lu <3 mut­ta myös muu toi­min­ta 🙂

8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa? huu­mee­ton mei­nin­ki sekä hyvää viihdettä/tekemistä

9. Mot­to? eipä oikees­taa oo mit­tän :/

10. Suo­sik­kis­lo­gan? kuo­le­ma kuit­taa huu­me­ve­lat taik­ka huu­meet saat­ta­vat olla jon­kun per­sees­tä :DDDD

YAD Street Team

FREE
VIEW