BLOGI: Työyhteisöpäivien sabotoima ylläpitoviikko

Terrr­veh­dys!

Oli­ko­han tur­han han­ka­la otsik­ko? 😀 Mut­ta tosi­aan yllä­pi­don puo­lel­ta tämä viik­ko on ollut hil­jai­sem­pi viik­ko, kos­ka kes­ki­viik­ko-tors­tai päi­vät meni­vät työ­nyh­tei­söön tutus­tues­sa Keu­ruul­la. Täs­tä syys­tä myös vii­me kes­ki­vii­kon discord jutus­te­lut siis jäi­vät väliin. Mei­dän jär­jes­tös­sä on aloit­ta­nut vuo­den alus­ta pal­jon uusia tyyp­pe­jä eri­lai­siin pro­jek­tei­hin, ja oli­kin hul­lun siis­tiä pääs­tä tapaa­maan uudet tyy­pit kas­vo­tus­ten. Reis­sun jäl­jil­tä jäi pal­jon aja­tuk­sia toteu­tet­ta­vak­si jois­ta var­mas­ti kuu­let­te pian. Tulos­sa on myös YAD:n vapaa­eh­tois­ten lei­ri 2.–4.3.2018, luvas­sa on lois­ta­va reis­su joten hopi­ho­pi ilmoit­tau­tu­maan! Ensim­mäi­set 20 pää­se­vät mukaan!

Vii­kon teko ‑eri­kois­kort­ti menee täl­lä­ker­taa Oliver.k:lle, ihan älyt­tö­mäs­tä innos­ta ja ener­gias­ta mil­lä hän on läh­te­nyt strii­bai­le­maan! Mul­la on sel­lai­nen fii­lis että saan jo koh­ta lähet­tää häl­le uuden mats­kuse­tin. Yllä­ole­va kuva tar­roi­te­tus­ta skei­tis­tä kuu­luu ana:n raport­tiin. Kesää ja rul­lai­lu­ke­le­jä odo­tel­les­sa!

Vie­lä on aikaa suo­rit­taa kuu­kau­den teh­tä­vä : Kuka sä nyt sit oot?. Teh­tä­väs­sä SÄ ker­rot jotain itses­tä­si, ja jos­sain­vai­hees­sa sun esit­te­lys jul­kais­taan tääl­lä blo­gis­sa. Täs­tä esi­merk­ki­nä tämän vii­kon esit­te­lys­sä Sal­ly!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

1. Kuka olet? Sir­ja Rihu, laulaja&lauluntekijä
2. Mis­tä päin? Hel­sin­ki
3. Kuin­ka van­ha olet? 18v
4. Har­ras­tuk­sia? Katusoit­to, luke­mi­nen
5. Kun­ka kau­an olet ollut muka­na? Kesäs­tä 2017
6. Kuin­ka lii­tyit mukaan? Kuu­lin Street Tea­mis­ta YAD:n fes­ta­ri­kou­lu­tuk­ses­sa
7. Paras­ta strii­bas­sa? Tar­rat! Tar­rat! Tar­rat! 
8.  Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa? Toi­min­ta hyvän tar­koi­tuk­sen, ja omien arvo­jen puit­teis­sa
9.  Mot­to? Vapaus, vel­jeys ja tasa-arvo 
10. Suo­sik­kis­lo­gan? YAD:n Sex,Hugs and Rock’n’­Roll ‑tar­ra

YAD Street Team

FREE
VIEW