BLOGI: Hyvää mediataitoviikkoa!

Vii­kon­päi­vien raken­ne on muut­tu­nut ja blog­gai­lu-jut­tu­ja poik­keuk­sel­li­ses­ti tänään maa­nan­tai­na. Olin lop­pu­vii­kos­ta vapail­la oman muu­ton vuok­si, joka selit­tä­nee vää­ris­ty­män yllä­pi­don aika­syklis­sä. Tämän seu­rauk­se­na säh­kö­pos­tis­sa komei­lee nyt yhteen­sä noin seit­se­män­kym­men­tä raport­tia ja mats­ku­pyyn­töä joi­hin sor­me­ni jo syy­hyä­vät pääs­tä käsik­si, joten pidän teks­tin lyhye­nä.

Täl­lä vii­kol­la vie­te­tään media­tai­to­viik­koa (5.–11.2.2018) , jon­ka aika­na eri toi­mi­jat pyr­ki­vät lisää­mään nuor­ten ja aikuis­ten media­tai­to­ja muun muas­sa eri­lai­sil­la tapah­tu­mil­la. Street Team ei voi muu­ta kuin sym­pa­ta aihet­ta joten hel­mi­kuun kuu­kau­den teh­tä­vä­nä on vuo­ros­taan Uutis­hauk­ka, jon­ka rapor­teis­ta hel­tyy nyt her­kä­si bonus­pis­tei­tä! Haas­tan­kin tei­tä samal­la poh­ti­maan ja kir­joit­ta­maan raport­tiin ylös nii­tä aja­tuk­sia mitä uuti­set luki­jas­sa herät­tää. Kuka uuti­sen on kir­joit­ta­nut, mihin sävyyn huumeista/huumeitten käyt­tä­jis­tä kir­joi­te­taan ja mik­si? Aivot ja näp­päi­mis­tö kovil­le.

Media­tai­to­vii­kon tee­maan sopien jul­kais­taan myös uusi trai­ning teh­tä­vä ”Mikä ihmeen YAD?”, jos­sa sun täy­tyy etsiä interwee­bis­tä tar­vit­ta­vat vas­tauk­set simp­pe­lei­hin kysy­myk­siin liit­tyen mei­dän jär­jes­töön. ? Hel­bot 15 pis­tet­tä tar­jol­la, gogo­go!

Lemp­pa­ri raport­te­ja lähiai­koi­na on ollut TheCCo­lo­rin teh­tä­vän palau­tuk­set, jos­sa he ovat Unel­ma­tii­mi nimi­sen pro­jek­tin kans­sa olleet sel­väs­ti mm. lumi­ken­käi­le­mäs­sä. Hänen rapor­tis­taan tämän blo­gin lumi­ku­va! Mee­mis­tä kii­tos Cami:lle, joka näyt­tää­kin istu­van edel­leen tyy­ty­väi­ses­ti tämän vuo­den top-sijal­la 1!

PS: Vii­me kes­ki­vii­kon Discord-cha­tis­sä oli jo vähän aja­tus­ten vaih­toa kah­des­ta muus­ta­kin uudes­ta teh­tä­väs­tä. Ole tie­tä­jä ja lii­ty mukaan. 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Strii­ba­lais­ten esit­te­lys­sä vuo­ros­taan Jull­lee!

1. Kuka olet? Julius Tep­po­la
2. Mis­tä päin? Kello,Haukioudas
3. Kuin­ka van­ha olet? 18
4. Har­ras­tuk­sia? Jää­kiek­ko ja moot­to­ri­kelk­kai­lu
   Strii­bau­ras­ta
5. Kuin­ka kau­an olet ollut muka­na? Koh­ta muu­ta­man vuo­den
6. Kuin­ka lii­tyit mukaan? Pal­kin­not innos­ti
7. Paras­ta strii­bas­sa? En osaa sanoa
8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa? Haluan saa­da sen hie­non hup­pa­rin
9. Mot­to? Huu­meet pois kai­kil­ta
10. Suo­sik­kis­lo­gan? En kom­men­toi.

YAD Street Team

FREE
VIEW