BLOGI: Tehtäviä, tehtäviä kaikkialla!

Teh­tä­vä­buu­mia puk­kaa, sil­lä täl­lä vii­kol­la jul­kais­tiin jo edel­li­ses­sä blo­gis­sa mai­ni­tun ”Mikä ihmeen YAD?” teh­tä­vän lisäk­si toi­nen­kin uusi, ”Täs­mäis­ku: Nuo­ret ja EU:n tule­vai­suus”. Kysees­sä onkin vähän spes­sum­pi teh­tä­vä sil­lä teh­tä­vä on auki vain 19.2.2018 asti. Pidä huol­ta että ker­keät käy­dä kurk­kaa­mas­sa! Tuu­mai­lin pie­niä muu­tok­sia myös kuu­kau­den teh­tä­vään, että joka kuun vali­tus­ta teh­tä­väs­tä sai­si bonus­pis­tei­tä. Eli hel­mi­kuun ajan Uutis­hauk­kaan tul­leis­ta rapor­tois­ta sisäl­lös­tä riip­puen vähin­tään yksi yli­mää­räi­nen pis­te.

Täl­lä vii­kol­la aikaa on men­nyt muka­vas­ti raport­tei­hin vas­ta­tes­sa ja pos­tia lähet­täes­sä. Se on aktii­vis­ten Street Tea­mi­läis­ten merk­ki, mikä sat­tuu­kin hyvään väliin sil­lä meil­lä on YADin toi­mis­tol­la ollut yli­mää­räi­siä apu­kä­siä joten kir­jei­den pak­kaa­mi­nen tapah­tuu tupla­te­hol­la. Nopean pal­ve­lun lisäk­si toi­nen syy tila­ta ensi­vii­kol­la mate­ri­aa­lia on se että ystä­vän­päi­vä lähes­tyy ja kuka­pa ei tah­toi­si koris­taa päi­vään­sä Sex, Hugs & Rock’n’roll tar­ral­la? Kun­nia ystä­vän­päi­vä-spes­sui­lu ideas­ta Ener­gy­Ba­by:lle (häl­tä myös blo­gi­ku­va!).

Vii­kon teok­si nousee Klaus_tamm_:in raport­ti wha­te­ver-tas­kiin. Klausil­ta kysyt­tiin säpis­tä mie­li­pi­det­tä kan­na­bik­ses­ta johon­ka hän avas­ti mie­li­pi­det­tään hyvin ja joka syn­nyt­ti mehuk­kaan kes­kus­te­lu. Myös uusi tii­mi­läi­nen sarppi_ pus­ki lupaa­val­la alul­la heti kuu­kau­den ja vuo­den top-lis­toil­le. Ter­ve­tu­loa!

- Tane­li / Street Team Crew -

Street Tea­mi­läis­ten esit­te­lys­sä täl­lä­vii­kol­la Oliver.k:

Hei olen Oli­ver Kiu­ru 13.v. har­ras­tan jää­kiek­koa olen ollut muka­na all­le vii­kon, lii­tyin mukaan kos­ka kave­ri vink­kas eträ täm­mö­nen vois olla ihan kiva. paras­ta strii­bas­sa on se että saa ilmai­sia tar­ro­ja ja että nuo­ret eivät käyt­täi­si huu­mei­ta. mua itseä kiin­nos­taa olla muka­na kos­ka saa ilmai­sia tar­ro­ja. yad youth against drugs  GANG GANG!

YAD Street Team

FREE
VIEW