BLOGI: Hiljaista mutta hyvää

Hip­hep! Joko olet­te huo­man­neet että palaut­teet ja muut vas­tauk­set teke­mis­tän­ne rapor­teis­ta pys­tyy nyt luke­maan myös oman pro­fii­lin kaut­ta? Mui­ta­kin pie­niä värk­käyk­siä on sivuil­la tapah­tu­nut, ja var­mas­ti sen muka­na myös jotain taha­ton­ta.  Kan­nat­ta­nee siis pitää mie­les­sä teh­tä­vä Bon­gaa bugi kun selai­let­te sivu­ja.

Toi­mis­ton viik­ko on ollut hie­man hil­jai­sem­pi. Mate­ri­aa­lia ei ole tar­vin­nut hir­mui­ses­ti pos­tit­taa, mut­ta kir­sik­ka­na onnek­si taas yksi strii­ban hup­pa­ri läh­ti mat­kal­leen koh­ti onnel­lis­ta omis­ta­jaa. Miten kir­si­kat liit­tyy tähän en ole ollen­kaan var­ma. Mut­ta sen tie­dän että yllä­ole­van kuvan toteut­ti ja ikuis­ti Sanapo.pv! YAD <3 Sisus­tus.

 

 

YADin fes­ta­ri­kier­tu­een tuo­reim­mat juo­rut South Par­kis­ta pää­see luke­maan täs­tä. Kävi­kö kukaan Strii­ba­lai­nen vakoi­le­mas­sa? Seu­raa­vak­si sit­ten luvas­sa Num­mi­roc­kin juhan­nus. Jos olet­te mes­toil­la niin pis­tei­tä ois tar­jol­la. Fes­ta­reis­ta huu­te­lu teh­tä­vää oli­si tar­koi­tus tuu­ta­ta ensi­vii­kol­la ilmoil­le. Joten olkaa tark­ka­na, kuin pork­ka­nat. Aina­han te. 😀

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

PS: Tänään on VIIMEINEN päi­vä vas­ta­ta stra­te­gia­ky­se­lyyn

 

YAD Street Team

FREE
VIEW