BLOGI: Pitkä kuuma YAD katu!

Ter­veh­dys kan­sa­lai­set! Ja monel­le teil­le hyvät kou­lu­na­loi­tuk­set myös tääl­tä YADin pääs­tä. Eikö­hän teh­dä heti alkuun kun­non strii­ba-räjäh­dys kou­luil­la ja hou­ku­tel­la rut­kas­ti uusia jäse­niä mukaan? Kuu­kau­den haas­tee­na­han on saa­da 5 uut­ta jäsen­tä kuu­kau­den sisäl­lä liit­ty­mään Street Tea­miin. Luvas­sa 15 pis­tet­tä bonus­ta nor­maa­lis­ti saa­ta­vien 30 pis­teen pääl­le! 

Toi­mis­tol­la ilma on muut­tu­nut ihmi­sen sie­det­tä­väk­si. Enää ei ole pak­ko olla kol­men tuu­let­ti­men kes­ki­te­tys­sä tyki­tyk­ses­sä voi­dak­seen olla pai­kal­la hikoi­le­mat­ta. Luta­kon tii­li­ta­lol­la tup­paa ole­maan sel­lai­nen omi­nai­suus että kun se kuu­me­nee, sitä ei niin vaan saa­da vii­leäk­si. Onko tämä merk­ki lop­pu­ke­säs­tä? Loh­tua kesäs­tä vie­lä kui­ten­kin muis­tut­ti Klaus_tamm_:in katu­lii­tui­lun raport­ti! Jep. Vii­kon teko pal­kin­to­kort­ti­han täs­tä nap­sah­ti Klaus­sil­le. 

 

 

Itse olen strii­ban yllä­pi­don ohel­la poh­tu­nut fes­ta­rei­ta sekä fes­ta­rei­den vapaa­eh­toi­sil­le jär­jes­tet­tä­vää pur­ku­vii­kon­lop­pua. Tuli myös pyö­räh­det­tyä Tam­pe­reel­la koke­musa­si­jan­tun­ti­ja kou­lu­tuk­ses­sa kuun­te­luop­pi­laa­na. Puhet­ta oli myös että saa­tai­siin “kysy enti­sel­tä huu­meit­ten­käyt­tä­jäl­tä” taas akti­voi­tu­maan. Sii­tä var­mas­ti lisää myö­hem­min. Ja hei pun­keil­le ja pun­kin-mie­li­sil­le vin­kik­si että fes­ta­ri­blo­gis­ta kant­sii käy­dä kurk­kaa­mas­sa Pun­ta­la­roc­kin poh­din­nat!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW