BLOGI: Top 5 paikoitus kiristyy

Vuo­si lähe­nee uhkaa­vas­ti lop­pu­aan, joten vil­kais­taas tähän väliin mei­dän Top5 lis­taa:

Tie­sit­kö että YAD jär­jes­tää ker­ran vuo­des­sa tii­mi­päi­vät ulko­mail­la jon­ne kut­su­taan kai­kis­ta aktii­vi­sim­mat vapaa­eh­toi­set? Perin­tei­ses­ti Street Tea­mis­ta on kut­sut­tu kak­si kaik­kein eni­ten vuo­des­sa pis­tei­tä saa­nut­ta tyyp­piä. Joten jou­lu­kuu vie­lä aikaa havi­tel­la

 tätä reis­sua. Tun­nel­mia tii­mi­päi­vil­tä löy­tää hel­pos­ti esi­mer­kik­si Ins­ta­gra­mis­ta tägin #yad­tii­mi­päi­vät takaa!

Muu­ten strii­ban viik­koon on kuu­lu­nut sitä yleis­tä pos­ti­tus­ta ja pis­tey­tys­tä, vähän palt­su­ja ja uuden teh­tä­vän suun­nit­te­lua. Vii­kon koho­koh­ta­na on ollut Ener­gy­Ba­by:n rapor­toi­ma mee­mi (tun­sin viil­lon sydäm­mes­sä­ni) ja Ossi j:n tyki­tys koko vii­kon. Ossi on vii­kon aika­na teh­nyt 16 eri raport­tia 9 eri teh­tä­vään. Kuva­na alla Ossin tar­rai­dea.

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Nyt kun raport­te­ja on kasau­tu­nut teh­tä­vään Kuka sä nyt sit oot? hyvä läjä niin pala­taan blo­gis­sa taas Strii­ba­lais­ten esit­te­lyi­hin! Täl­lä­ker­taa vuo­ros­sa Pet­ra Yli­mä­ki:

 

Hei vaan kai­kil­le!

Olen siis Pet­ra, 21 vuo­tias, nuo­ri yksin­huol­ta­ja äiti tam­pe­reel­ta.

Har­ras­tan lau­la­mis­ta, ulkoi­lua ja tot­ta­kai strii­bai­lua. Olen ollut Street Tea­mis­sa muka­na jo mel­kein 4 vuot­ta. (syk­sys­tä 2014).

Alun­pe­ris löy­sin Street Tea­min YADin net­ti­si­vu­jen kaut­ta, kun halusin läh­teä YADin vapaa­eh­tois­toi­min­taan mukaan. Suu­rin syy tähän oli se että saman ikäi­siä kave­rei­ta läh­ti todel­la pal­jon noi­hin aikoi­hin pyö­ri­mään huu­me­po­ru­kois­sa, ja halusin läh­teä ennal­taeh­käi­se­mään sitä että yhä har­vem­mat nuo­ret läh­ti­si­vät mukaan noi­hin kuvioi­hin. Tämä tun­tui hel­poim­mal­ta taval­ta kos­ka tätä voi teh­dä oikeas­taan mis­sä vaan ja mil­loin vaan.

Paras­ta strii­baa­mi­ses­sa onkin juu­ri se että on iskois­ta­nut pää­hän sen että mitä enem­män mate­ri­aa­lia saa jaet­tua ja levi­tet­tyä, sitä useam­pi nuo­ri ei edes läh­de mukaan huu­me­ku­vioi­hin. Yli­pää­tään se, että tie­tää aut­ta­van­sa ja saa sii­tä myös­kin jon­ki­nas­teis­ta arvos­tus­ta. Kiin­nos­tus läh­teä mukaan toi­min­taan oli alkuun suu­ri ja on edel­leen, ehkä se moti­voi teke­mään ja jaka­maan mate­ri­aa­lia, että sii­tä saa jos­sain koh­taa hup­pa­ria tai muu­ta tava­raa, se että teke­mäl­lä hyvää työ­tä ja saa sii­tä itse­kin vähän taka­sin­päin, tulee kai­kil­le hyvä mie­li.

“I don’t mind living in a man’s world, as long as I can be a woman in it” ‑Mari­lyn Mon­roe

YAD Street Team

FREE
VIEW