BLOGI: Kamaa kirjoissa

Moip! Tänään blo­gi tup­sah­ti vähän has­suun aikaan syy­nä yllät­tä­vä pään­sär­ky. Mut­ta onnek­si sii­tä pääs­tiin pään­sär­ky­lääk­keel­lä sekä kupil­la kah­via! Olen täs­sä parin vii­kon aika­na vähen­tä­nyt kah­vin juon­tia aika radi­kaa­lis­ti, kos­ka tun­tuu että kah­vin juon­nis­ta on tul­lut niin vah­va tapa ilman että se edes piris­tää enää. Tie­dä sit­ten oli­ko tämän pään­sä­ryn syy­nä kah­vit­to­muus vai mikä, mut­ta pela­sin var­man pääl­le. Muu­ta tähän viik­koon kuu­lu­nut­ta on ollut perus yllä­pi­don lisäk­si Jeren nopea ohjeis­ta­mi­nen Street Tea­min maa­il­maan, vii­me­vuo­den tilas­to­jen läpi­käyn­tiä (tule­vas­ta yadi­lai­ses­ta löy­tyy!) sekä Ver­ken per­jan­tai­pu­li­nat.

Mut­ta se minus­ta. Ilok­se­ni olen pääs­syt jo heti täl­lä vii­kol­la lähet­tä­mään mate­ri­aa­lia uuteen ”Me tah­do­taan paik­ka­ri!” teh­tä­vään, vaik­ka ajat­te­lin että teh­tä­vän vaa­ti­vuu­den vuok­si sii­nä saat­taa men­nä het­ki. Saas näh­dä mil­loin­ka ensim­mäi­set täy­te­tyt adres­sit rapor­toi­tu­vat. Vii­kon teko­na nousee yksi raport­ti yli mui­den, JulPs kävi vie­rai­lul­la kir­jas­tos­sa ja kap­pas kum­maa samal­la reis­sul­la tark­kaan valit­tu­jen kir­jo­jen välei­hin ilmes­tyi myös strii­ban kir­jan­merk­ke­jä. Kuvat puhu­koon puo­les­taan.

 
 

Mil­ma Mea ete­nee hui­keal­la vauh­dil­la läpi Kamaa Somes­sa ‑teh­tä­vien. Näyt­tää vah­vas­ti sil­tä että kun hän saa kou­lu­tuk­sen suo­ri­tet­tua niin samal­la nap­sah­taa myös Kamaa Somes­sa ‑haas­te suo­ri­te­tuk­si. Pis­tei­tä on häl­le tulos­sa rei­lut 100! Eli 50 pis­tet­tä sii­tä kun tekee kaik­ki 9 Kamaa Somes­sa teh­tä­vää ja toi­set 50 pistt­tä kun suo­rit­taa ne alle 3kk ensim­mäi­sen teh­tä­vän aloit­ta­mi­ses­ta. Ja tie­tys­ti näis­tä 9 teh­tä­väs­tä saa myös jokai­ses­ta erik­seen pis­teet. Ihan vaan vink­ki­nä vaik­ka sul­lek­kin jos et ole vie­lä nii­tä teh­nyt… ?

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Sopi­vas­ti täl­lä vii­kol­la onkin myös Mil­ma Mea:n vuo­ro strii­ba­lais­ten esit­te­lys­sä!

1. Kuka olet?

Olen Mil­ma Mea

2. Mis­tä päin?

Joen­suus­ta

3. Kuin­ka van­ha olet?

Olen 14vuotias vie­lä mut­ta huh­ti­kuus­sa täy­tän 15

4. Har­ras­tuk­sia?

Har­ras­tan kil­pa­tans­sia ja olen muka­na nuvan toi­min­nas­sa sekä seu­ra­kun­nas­sa

   Strii­bau­ras­ta

5. Kuin­ka kau­an olet ollut muka­na?

Olen ollut nyt noin vii­kon muka­na

6. Kuin­ka lii­tyit mukaan?

Kat­ri­kai­sa ehdot­ti minul­le strii­baan liit­ty­mis­tä ja näin tein

7. Paras­ta strii­bas­sa?

Hyvä yhteis­hen­ki sekä teh­tä­vien teko ja strii­bai­lu on hyvin ren­toa

8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa?

Muka­vaa ja ren­toa teke­mis­tä

9. Mot­to?

Puu­ro syö­dään viki­se­mät­tä

YAD Street Team

FREE
VIEW