BLOGI: Sensuroitua alastomuutta

Ter­mos­ta pul­loon!

Täl­lä vii­kol­la me ollaan käy­ty Jyväs­ky­län ohjaa­mos­sa ja Jyväs­ky­län kau­pun­gin­teat­te­ris­sa vähän info­pis­tei­lee! Ohjaa­mos­sa oli pää­asias­sa ammat­ti­lai­sia höpöt­tä­mäs­sä ja tutus­tu­mas­sa vähän mei­dän pis­tee­seen, mut­ta nyt kau­pun­gin­teat­te­ris­sa on ollut vähän eri mei­nin­ki. Jkl kau­pun­gin­teat­te­ris­sa on nyt pari päi­vää ollut Hair- musi­kaa­li ja sitä on kut­sut­tu kat­to­maan noin 1000 kasi­luok­ka­lis­ta. Käy­tiin myös paik­ka­ril­la tors­tai­na ja puhut­tiin siel­lä erit­täin pal­jon poli­tii­kas­ta ja teh­tiin vaa­li­ko­nei­ta.

Kävin itek­kin samal­la eka­na päi­vä­nä kat­too sen Hair- musi­kaa­lin ja oli tosi jees, suo­sit­te­len käyä kat­too jos tulee tilai­suus ja yhtään kiin­nos­taa. Joku oppi­lais­ta kysäs sen esi­tyk­seen jäl­keen näyt­te­li­jöil­tä, että ”Mis­tä tää siis ker­to?” eli ilmi­sel­väs­ti oli hie­man epä­sel­vä musi­kaa­li. Musi­kaa­lis­sa oli pal­jon hip­pi­mei­nin­kiä, huu­mei­ta ja sotaa. Se ker­to siis men­neen ajan Yhdys­val­lois­ta! Alku­pe­rä­ses­sä musi­kaa­lis­sa oli pal­jon alas­to­muut­ta, mut­ta täs­sä ver­sios­sa se alas­to­muus oli sen­su­roi­tua, että se sovel­tu nuo­ril­le.

Mä oon viih­ty­ny ihan tosi hyvin tääl­lä töis­sä, eikä oo ollu oikein mitään valit­ta­mis­ta! 

Eri­tyis­mai­nin­ta käyt­tä­jil­le Klaus_tamm_ sekä MCPÄÄRYNÄ! Mah­ta­vaa työ­tä!

Klaus_tamm­­_ Kir­jot­ti ihan tosi pit­kän ja laa­duk­kaan rapor­tin, joka sisäl­ti mm. Power­Point esi­tyk­sen, hyviä kuvia, kym­me­niä kir­jei­tä ja pal­jon muu­ta muka­vaa!

Ekan kuvan otti MCPÄÄRYNÄ, ja tokan Klaus_tamm_.

YADin ins­ta­gra­mis­sa ois pie­ni ska­ba menos­sa, jos­sa arvo­taan YADin yksi­sar­vis­pai­ta! Kan­nat­taa käy­dä kurk­kaa se!

 

-Mil­ja / Street Team Crew

YAD Street Team

FREE
VIEW