BLOGI: Miljan esittäytyminen

Moi!!

Osa teis­tä on jo ehkä kuul­lut mus­ta (eli Mil­jas­ta) discor­din kaut­ta, mut­ta nyt pää­sen esit­täy­ty­mään kun­nol­la. Oon siis Mil­ja, tot­te­len monia eri lem­pi­ni­miä esim. Milk­kis, Möm­mö-Mil­ja, Milt­su, Miis­ki ja niin edel­leen, mut­ta par­hai­ten mut tun­ne­taan ihan vaan Mil­ja­na. Alo­tin YADil­la maa­nan­tai­na työs­sä­op­pi­mi­sen ja oon tääl­lä nyt 8vk muka­na! Pää­asias­sa toi­min Tane­lin työ­ka­ve­ri­na tää­lä Street Tea­mis­sa, joten tuut­te var­maan kuu­lee mus­ta jon­kun ver­ran täs­sä kahek­san vii­kon aika­na! Opis­ke­len tosi­aan ekal­la vuo­del­la kas­va­tus- ja ohjausa­laa Ääne­kos­kel­la.

Oon täs­sä muu­ta­man päi­vän aika­na nyt lähet­tä­ny kama­las­ti mats­kua, teh­ny pins­se­jä sekä ollu muka­na discor­dis­sa! Oon viih­ty­ny ihan tosi hyvin, vaik­ka noi rap­puset mei­naa tuho­ta mut jokai­nen aamu, kun jou­dun käp­päi­lee ne ylös. Ootan erit­täin innol­la kaik­kia tule­via työ­päi­viä ja sitä, että pää­sen ole­maan muka­na täs­sä toi­min­nas­sa! <3

                                                                                                                                        

Kai oot­te jo käy­ny kurk­kaa kuu­kau­den teh­tä­vän ”pas­kaaks kan­san­edus­ta­ja välit­tää!?”? https://phpstack-518792–4258215.cloudwaysapps.com/paskaaks-kansanedustaja‑v%C3%A4litt%C3%A4%C3%A4 Jos ette oo niin hopi hopi kurk­kaa se! Sii­nä pää­see vähän jutut­taa huu­meis­ta kaduil­ta löy­ty­viä kan­san­edus­ta­jia ja jake­lee niil­le pins­se­jä sekä tar­ro­ja.

Eri­tyis­mai­nin­ta kris­tae­li­sa­betille, joka kävi jutut­taa SDP:n ehdo­kas­ta Juk­ka Hämä­läis­tä ja anto sil­le tar­ran! Toi­nen eri­tyis­mai­nin­ta myös mil­ma mealle, jol­la ei ollut tar­ro­ja mut kävi sil­ti jutu­taa Anu Veh­viäis­tä ja ker­to hänel­le, että tekee vapaa­eh­tois­työ­tä Street Tea­mis­sa. Oikee mei­nin­ki, jat­ka­kaa samaa rataa!!

 

Kuva on kris­tae­li­sa­betin otta­ma, kuvas­sa on Juk­ka Hämä­läi­nen. Yaas!

 

-Mil­ja / Street Team Crew– 

YAD Street Team

FREE
VIEW