BLOGI: Menetetty blogi

Jahas. Street Tea­min sivuil­la on (vaih­teek­si) ollut jotain omi­tuis­ta häik­kää, ja mm. vii­me­vii­kon blog­gaus on hävin­nyt bit­tia­va­ruu­teen. Onnek­si se on vie­lä mul­la tal­les­sa muu­al­le, niin lai­tan sit­ten Vil­len kuu­lu­mi­set täl­le vii­kol­le uudes­taan. Ennen kun pääs­tän Vil­len uudel­leen ääneen, niin täy­tyy hypet­tää kuin­ka huip­pu­ja tyyp­pe­jä te oot­te ollu täl­lä vii­kol­la. Hui­kei­ta raport­te­ja ja pal­jon mats­kua liik­kuu ja löy­tää tien­sä oikei­siin paik­koi­hin. Esi­mer­kil­li­ses­ti täl­lä vii­kol­la on strii­bail­lut Samp­puel, joka ei ainoas­taan suo­rit­ta­nut teh­tä­vää Vaih­toeh­toi­sia Trip­pe­jä laa­duk­kaas­ti, vaan kir­joit­ti sen vie­lä pape­ril­le ja liit­ti kuvan sii­tä raport­tiin. Nero­kas­ta. Hänen lisäk­seen hui­se­ja rap­so­ja on tul­lut myös mm. Syklo­ty­mialta sekä Uknow­Ju­nolta. Huu­huu­huii­sii­aaa!

Kaik­ki pyy­de­tyt mate­ri­aa­lit on nyt tse­kat­tu ja mat­kal­la teil­le nii­tä pyy­tä­neil­le. Mei­kä­man­do­lii­ni ottaa varas­lah­don hiih­to­lo­mal­le ja olen ensi­vii­kon pois­sa yllä­pi­dost­sa, mut­ta Vil­le aher­taa kir­jei­tä ja tsek­kaa raport­te­ja eteen­päin ensi kes­ki­viik­ko­na. Ja sit­ten se Vil­len vii­me viik­koi­nen ter­veh­dys… ->

- Tane­li / Street Team Crew -

 

Tänään meil­lä meni het­kek­si sor­mi suu­hun kun aamul­la ei toi­mi­nut jär­jes­tel­mä jota kaut­ta voi­daan arvioi­da tei­dän teh­tä­viä. Mut­ta sii­hen onnek­si saa­tiin nopea kor­jaus kun Tane­li lähet­ti pikai­ses­ti SOS-pyyn­nön jär­jes­tel­män­val­vo­jal­le. Sys­tee­mien kor­jau­tu­mi­sen jäl­keen pääs­tiin­kin jat­ka­maan vii­me vii­kon pos­ti­tus­vim­maa, ja tänään sain pakat­tua kir­jei­tä jot­ka suun­taa­vat mm. Tam­pe­reel­le, Espoo­seen, Joke­laan ja Ouluun. Hie­noa näh­dä että meil­lä on innok­kai­ta strii­bai­li­joi­ta ympä­ri Suo­men. Mate­ri­aa­li­pyyn­tö­jä on edel­leen aika pal­jon, mut­ta ollaan aher­ret­tu nis­kat limas­sa ja suu­rin kir­je­vuo­ri alkaa olla taka­na­päin. “Näh­dään” taas discor­dis­sa illal­la!

- Vil­le / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW