BLOGI: 150 uutta striibaajaa myöhemmin

HUHHUH TEITÄ ON PALJON.

Vii­me vii­kol­la hei­tin muu­ta­man euron snapc­hat­tiin kokeil­lak­se­ni miten Street Tea­min mark­ki­noin­ti toi­mi­si siel­lä. Nyt viik­ko myö­hem­min strii­baan on ilmes­ty­nyt noin 150 uut­ta rekis­te­röi­ty­nyt­tä ja säh­kö­pos­ti tur­su­aa uusis­ta rapor­teis­ta ja mate­ri­aa­li­pyyn­nöis­tä. Hups. Onnek­si tämä on vain posi­tii­vi­nen ”ongel­ma”. Täs­tä saa­daan hyvä ener­gia­buus­ti ja teke­mi­sen mei­nin­ki heti vuo­den alkuun, mikä on var­mas­ti ter­ve­tul­lut­ta monel­le vii­me vuo­den jäl­keen. Teh­dään vuo­des­ta 2021 jotain aivan muu­ta! Vaik­ka Vil­len kans­sa olem­me askar­rel­leet kir­jei­tä kuin pie­net työ­myy­rät, on mats­kuis­sa täl­lä het­kel­lä kui­ten­kin pien­tä vii­vet­tä. Luva­tus­sa 2 vii­kon pos­ti­tusa­jas­sa kui­ten­kin aijo­taan pysy­tään hyvin kiin­ni!

Strii­ban seu­raa­va etä­miit­ti jär­jes­te­tään vii­kon­lo­pul­la 26.–28.2., samal­la kon­sep­til­la kuin edel­li­nen. Eli luvas­sa ilta­päi­vi­nä yhteis­tä pelai­lua ja Discor­dis­sa höpi­nää kol­me­na päi­vä­nä. Mukaan saa tul­la mil­loin vain, mut­ta toi­vot­ta­vas­ti kaik­ki­na. Peli­toi­vei­ta tai vink­ke­jä ohjel­mak­si saa heit­tää mul­le. Vii­me ker­ral­la otet­tiin hal­tuun Among Us, Jack­box Par­ty sekä Use Your Words. Huu­te­len täs­tä vie­lä enem­mäl­ti tule­vil­la vii­koil­la!

Street Tea­min teh­tä­viä teh­des­sä täl­lä vii­kol­la on lois­ta­nut Otto Sor­mu­nen, joka näyt­tää­kin pom­pah­ta­neen tois­tai­sek­si vuo­den top lis­tal­le nume­ro #1. Miiii­eee­len­kiin­nol­la odo­tan näh­dä pysyy­kö ansait­tu ase­ma pit­kään. Pos­tauk­sen kuvan rapor­toi mai­nios­ti muu­an mai­nio Nat­to teh­tä­väs­sä Kir­jas­ton Kau­hu .Ensi­luok­kais­ta puur­ta­mis­ta ja yadit­ta­mis­ta molem­mil­ta! Uusim­man Discord Ansa raport­te­ja on myös ilmes­ty­nyt muu­ta­ma mikä läm­mit­tää kovas­ti miel­tä. Glo­bal Drug Sur­vey alkaa vete­le­mään myös pik­ku hil­jaa vii­mei­si­ään, joten jos et ole vie­lä keren­nyt kyse­lyyn vas­ta­ta, niin kurk­kaa teh­tä­vä heti­mi­ten!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW