BLOGI: Discord ennätyksiä ja sanapelejä

Hei­pä­hei!

 

Teil­tä strii­ba­lai­sil­ta on tul­lut niin hyviä raport­te­ja niin pal­jon että mun ei ole tar­vi­nut itse kir­joit­taa blo­gia viik­koi­hin! Nyt­kin oli­si mats­kua teil­tä tän­ne copy-pas­tet­ta­vak­si, mut­ta jos­ko tähän väliin ker­ron minun ja yllä­pi­don kuu­lu­mi­sia.
Huli­na on ollut hyvää vaik­ka­kin sul­ku vai­kut­taa var­mas­ti monen joka­päi­väi­seen elä­mään. Rikoim­me mm. Discor­din ennä­tyk­sen tois­sa vii­kol­la niin että puhe­ka­na­val­la oli 12 eri tyyp­piä samaan aikaan. Eilen taas Discor­dis­sa elim­me eri­koi­sia ääni­maa­il­mo­ja, kun kak­si tyyp­piä kat­soi sai­raa­laoh­jel­maa yhdes­sä, yksi pela­si Minec­raf­tiä ja nel­jäs oli pris­mas­sa osta­mas­sa dip­pi­vi­han­nek­sia samaan aikaan. Kes­ki­viik­ko­na ei kyl­lä kos­kaan tie­dä mitä ilta tuo tul­les­saan.

Eilen kyse­lin Ins­ta­gra­mis­sa sano­ja joil­la he kuvai­si­vat YADia tai Street Tea­miä. Koos­tin näis­tä sanois­ta (+ muu­ta­ma bona­ri) sana­teh­tä­vän jos­ta lupa­sin 10 pis­tet­tä Surpri­se-Tas­kis­ta. Saa yrit­tää. 😉

Täs­tä lin­kis­tä pää­see sel­vit­tä­mään sana­myl­lä­kän vir­tu­aa­li­si­ses­ti.

Eri­tyis­mai­nin­nan tämän vii­kon strii­bai­luis­ta ansait­see jebjeb90 hui­keas­ta vai­van­näös­tä raport­tiin, sekä opti­nen­har­ha joka taas pyö­räyt­ti ker­ral­la tusi­nan raport­te­ja pis­tey­tet­tä­väk­si. Kuvas­ta taas kii­tos mene Uknow­Ju­nolle!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

ps. Nimi­päi­vä koit­taa…

YAD Street Team

FREE
VIEW