BLOGI: Vaaliviivat vedetty

Kun­ta­vaa­lit oli ja meni. Toi­vot­ta­vas­ti täy­si-ikäi­set ker­ke­sit­te äänes­tä­mään! Vaa­lien myö­tä sul­keu­tui myös Vaa­li­vii­vat 2021 teh­tä­vä, kii­tos sii­hen osal­lis­tu­neil­le. Möl­li ja eez­me­ral­da nap­pa­si­vat sil­lä ihan val­ta­vat pis­teet. Seu­raa­via vaa­le­ja odo­tel­les­sa! 

Tämä viik­ko on ollut kesä­lo­man tuok­sui­nen, aina­kin pää­tel­len sii­tä että yllä­pi­dos­sa on ollut hil­jai­sem­pi viik­ko. Päät­te­len täs­tä myös sen että strii­baa­jat lai­dun­ta­vat veh­reil­lä kesä­lai­tu­mil­le ilman kou­lun pai­nei­ta miet­ti­mät­tä vapaa­eh­tois­työ­tä! Se on täy­sin ansait­tua. Yksi strii­bai­lun par­hais­ta puo­lis­ta on sen, että tätä voi teh­dä omaan tah­tiin just sil­lon kun sil­tä tun­tuu.

Täl­lä vii­kol­la YADin per­jan­tain Discord chat viet­tää vii­meis­tä jubai­lu­het­ke­ään ennen kesä­lo­maa. Kes­ki­viik­koi­na taas jat­ke­taan tut­tuun tapaan vie­lä pit­käl­le kesää, joten ei syy­tä paniik­kiin. Mis­tä taas voi potea pien­tä paniik­kia, on se, että mul­la on toi­mis­tol­la edel­leen iso kasa katu­lii­tu­ja. Haluan niis­tä eroon joten tilat­kaa mats­kua tääl­tä > https://phpstack-518792–4258215.cloudwaysapps.com/katuluuta-eiku-liitu 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

PS: ᶘ ͡°ᴥ͡°ᶅ

YAD Street Team

FREE
VIEW