BLOGI: Blogikato??

Blo­gi on elä­nyt hil­jai­se­loa muu­ta­man vii­kon, joh­tuen sii­tä että tois­sa vii­kol­la YAD reis­sa­si vapaa­he­tois­ten kans­sa Kuusa­mos­sa tii­mi­päi­vil­lä, sekä edel­li­si­vii­kol­la blo­gin­kir­joi­tus­päi­vä­nä oli työyh­tei­sö­päi­vä. Ja sii­hen sys­syyn en älyn­nyt suun­ni­tel­la aikaa blog­gail­la.

Kuvas­ta kii­tos Milja0022 !

Kuusa­mon tii­mi­päi­vät (= pal­kin­to­reis­su aktii­vi­sim­mil­le vapaa­eh­toi­sil­le) meni­vät oiken mai­nios­ti ja Street Tea­mia pai­kal­la oli edus­ta­mas­sa Kisu­liu. Ohjel­maan kuu­lui mm. kar­hun­kier­ros, kos­ken­las­ku, hie­man stra­te­gia­työ­tä ja tie­tys­ti sau­no­mis­ta. Mini­golf­fia ja Poke­mon GO:ta hakat­tiin myös ahke­raan tah­tiin (Kisu­liu muu­ten oli vah­voil­la molem­mis­sa. :D).  Ensi­vii­kol­la taas vie­te­tään sit­ten stra­te­gia- ja lin­jaus­päi­viä, jos­sa työ­te­ki­jät sekä YADin hal­li­tus poh­ti­vät sitä, mihin YAD jär­jes­tö­nä paneu­tuu seu­raa­vien vuo­sian aika­na. Tätä var­ten myös tii­mi­päi­vil­lä pidet­tiin ses­sio että myös vapa­rien ääni pää­si­si esiin. Hyviä ja jän­niä jut­tu­ja var­mas­ti luvas­sa. 

Street Tea­min puo­lel­la hom­ma pyö­rii tut­tuun tapaan ja vete­raa­nien lisäk­si mukaan on löy­tä­nyt hyvä nip­pu uusia. Fil­la­ri­ke­sä teh­tä­vä on auki vie­lä vajaa pari viik­koa, joten jos olet kesän aika­na pyö­räil­lyt niin muis­ta rap­sa­ta kilo­met­rit ennen 22.9.. Tuo­na päi­vä­nä lai­tan myös katu­lii­tu­teh­tä­vän sul­ki. Syys­kuun jäl­keen palaan muu­ten nor­maa­liin päi­vä­jär­jes­tyk­seen, eli työt etä­nä vähe­ne­vät ja olen toi­mis­tol­la pos­tit­ta­mas­sa useam­min kuin ker­ta viik­koon. Eli syk­sys­tä teh­dään sit erit­täin aktii­vi­nen!!

— Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW