BLOGI: Julisteskaba!

Taas vie­räh­ti viik­ko, sekä syys­kuu. Ihan hul­lua aja­tel­la että nyt ollaan jo loka­kuus­sa ja sit­ten onkin jo mel­kein jou­lu. Mul­le syk­sy on lemp­pa­ri aikaa vuo­des­ta. On niin muka­van hämä­rää ja pal­jon eri väre­jä pihal­la. Ei oo kuu­ma mut­ta ei oo myös­kään kyl­mä! 

 

Sen ver­ran kyl­mä on kui­ten­kin, että syk­syl­lä kan­nat­taa olla pääs­sä sys­sy­mys­sy, min­kä voi voit­taa uudes­ta strii­ban teh­tä­väs­tä joka kul­kee kie­lio­pil­li­ses­ti täy­del­li­ses­ti nimel­lä “Julis­tei­taaAAH?!”. Täs­sä teh­tä­väs­sä kehi­tel­lään ja suun­ni­tel­laan julis­te joka tulee Street Tea­miin myö­hem­min jakoon ja par­haim­mat pal­ki­taan pis­tei­den lisäk­si 419-pipol­la. Tämä teh­tä­vä on auki loka­kuun ajan. YADin blo­gis­sa jul­kais­tiin alku­vii­kos­ta kir­joi­tus liit­tyen kan­na­bik­sen ja huu­mei­den lail­lis­ta­mi­ses­ta, ja sii­tä mikä YAD:n kan­ta on tähän. Blo­gi sisäl­tää myös vapaa­eh­tois­ten (mm. tei­dän!) mie­li­pi­tei­tä asias­ta. Täs­tä voi käy­dä lukai­se­mas­sa, ja jos lai­tat sitä jakoon jon­nek­kin someen tai kave­ril­le niin Surpri­se-Tas­kis­ta saa 4 pis­tet­tä. 😉

Täl­lä vii­kol­la ansioi­tu­nut strii­baa­ja täy­tyy olla vee­ti soik­ke­li joka rapor­toi sälä­se­tit pois nur­kis­ta pyö­ri­mäs­tä, jon­ka pääl­le vie­lä kes­kus­te­li van­hem­pien kans­sa, ja pyö­räh­ti pai­kal­li­sel­la päih­teet­tö­mäl­lä hen­gai­lu­pai­kal­la. Kuvan kir­jas­ton kau­his­te­lus­ta taas vas­taa eez­me­ral­da!

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW