BLOGI: Unohtui kysyä Discordissa…

Äkkiä!! Ker­ro kol­me paras­ta asi­aa men­nees­tä vii­kos­ta!!!

Täl­lä kysy­myk­sel­lä eri­tyi­ses­ti Iida on koit­ta­nut haas­taa tyyp­pe­jä Discor­din kes­ki­viik­ko-cha­teis­sä. Mut­ta täl­lä vii­kol­la oli niin pal­jon huli­naa ja puhut­ta­vaa, että se jäi koko­naan kysy­mät­tä, sik­si kor­jaan tilan­teen tääl­lä blo­gis­sa.

Mun koh­dal­la paras­ta vii­kos­sa on ollut:

1. Uusi har­joit­te­li­ja aloit­taa Street Tea­mis­sa loka­kuun alus­sa. JEEEEE!!

2.  Oon ollu sun­nun­tais­ta asti juo­mat­ta kah­via ja sii­tä on aika voit­ta­ja­fii­lis!!

3. Puis­sa näkyy syk­syn värit!!

Tää saat­taa tun­tua vähän tyh­mäl­tä ja tur­hal­ta, mut­ta niin­kin pie­nel­lä asial­la kun päi­vit­täin tai edes sil­loin täl­lön miet­ti­mäl­lä posi­tii­vi­sia asioi­ta on jo vai­ku­tus­ta. You­tu­ben puo­lel­la mm. Kurz­ge­sag­tin videol­la on seli­tet­ty tätä aja­tus­ta hyvin. Kant­sii kat­toa jos englan­ti tait­tuu yhtään. 

Street Tea­min puo­lel­la on ollut vähän hil­jai­sem­pi viik­ko mut­ta kir­jei­tä on läh­te­nyt etiä­päin sil­ti hyvä kasa. Fil­la­ri­ke­sä eli kilo­met­ri­ki­sa lop­pui 22.9, mut­ta teh­tä­vä pysyy vie­lä het­ken auki strii­ban sivuil­la, että var­mas­ti kaik­ki ker­keä­vät rapor­toi­da pol­je­tut mat­kat ja saa­da niis­tä ansai­tut pis­teet. Discor­dis­sa kes­kus­tel­tiin kan­na­bik­sen lail­lis­ta­mi­ses­ta ja kerät­tiin vapaa­eh­tois­ten mie­li­pi­tei­tä asi­aan, joi­ta piak­koin tuo­daan esiin YADin isom­mas­sa blog­gauk­ses­sa. Siis­tiä kun on kes­kus­te­lua!

Näyt­tää sil­tä että kesä tot­ta tosi­aan on taka­na päin, mut­ta onnek­si syk­sy näyt­tää hyväl­tä. Luvas­sa on aina­kin jon­kin­sort­tis­ta sys­sy­mys­sy kamp­pis­ta, strii­ban mii­tin hype­tys­tä ja toi­mis­to­päi­vien lisään­tyes­sä mei­kä­ta­ne­lil­le, niin entis­tä enem­män mats­ku­jen liik­ku­vuut­ta. 

Kuvas­ta kii­tos Jebjeb90 !

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW