BLOGI: STRIIBAN MIITTI TULEE!!

Ilmoit­tau­du heti mukaan lop­pu­vuo­den eep­pi­sem­pään vii­kon­lop­puun Tam­pe­reel­la. Mes­sis­sä mä, Oskar, Iida ja TE! Luvas­sa on pal­jon ren­toa oloi­lua, tutus­tu­mis­ta mui­hin strii­baa­jiin sekä ihan oike­aa­kin ohjel­maa (mut lii­kaa ei voi pal­jas­taa). Toi­vei­ta ote­taan myös vas­taan.  … Eli aikus­ten oikees­ti ei olla vie­lä suun­ni­tel­tu niin pit­käl­le. 😀 Edel­li­sis­sä mii­teis­sä ohjel­mas­sa on ollut muun muas­sa Megazo­nen laser­pe­liä, kau­pun­ki­teh­tä­viä, toi­mis­to­pii­los­ta, eri­lai­sia haas­tei­ta ja ideoin­te­ja.

Täl­lä ker­taa miit­ti jär­kä­tään Tam­pe­reel­la, mei­dän omis­sa tilois­sa. Ja lupaan että siel­lä on pal­jon pii­lo­ja toi­mis­to­pii­los­ta var­ten. 😀 Miit­tiin osal­lis­tu­mi­nen on ilmais­ta ja YAD kus­tan­taa mat­ka­ku­lut hal­vim­man jul­ki­sen mukaan. Toi­vot­ta­vas­ti mah­dol­li­sim­man moni pää­see osal­lis­tu­maan. Lait­ta­kaa mul­le koo­dia jos asia arve­lut­taa tai sul­la on jotain kysy­myk­siä asi­aan. Ilmoit­tau­tu­mis ohjeet löy­tyy tääl­tä.

Lisäks me ollaan täs­sä mie­tit­ty että pitäis­kö kans jär­kä­tä lanit…

 

Täl­lä vii­kol­la teh­tä­vä­lis­taan ilmes­tyi myös vuo­tui­nen Vuo­den vapaa­eh­toii­nen ‑teh­tä­vä, jos­sa täl­lä ker­taa lois­taa mei­dän oma Ella! Teh­tä­väs­sä siis saa­daan pis­tei­tä kun käy­dään äänes­tä­mäs­sä mei­dän tyyp­piä. Ja kai­kil­la säh­kö­pos­teil­la. ;D Lisäk­si muis­tut­te­len että Julis­tes­ka­ba teh­tä­vä on edel­leen ole­mas­sa!!!! Pipo­ja voit­ta­jil­le! Blo­gin kuva­ta kii­tos Drughater62!

- Tane­li / Street Team Crew

YAD Street Team

FREE
VIEW