BLOGI: Sairasta settiä

Heii­aoaooao­aa!!

Vii­me vii­kol­la blog­gai­lu jäi sik­seen sai­ras­te­lu­jen takia. — Ja nyt täl­lä vii­kol­la sai­ras­tel­lut on taas Oska­ri. Koit­ta­kaa olla pää­ty­mät­tä kipeys-kier­rok­sen jal­koi­hin!

Mut­ta nyt olen tääl­lä Tane­lim­pa­na kuin kos­kaan. Tämä viik­ko on men­nyt omal­ta osal­ta­ni hyvin pit­käl­ti osal­lis­tues­sa­ni VIDA ‑hank­keen kou­lu­tuk­seen, jos­sa ollaan Iidan kans­sa askar­rel­tu ties min­kä­lai­sia inte­rak­tii­vi­sia pos­te­rei­ta. Täs­tä VIDA mats­kus­ta tulet­te kuu­le­maan lisää teh­tä­vän muo­dos­sa hyvin pian.

Vii­kon strii­ba­ja-suo­ri­tuk­sis­ta eri­tyi­sen mai­nit­se­mi­sen arvoi­sia ovat täl­lä ker­taa mil­la, joka palaut­ti ensi­luok­kai­sen 30 pis­teen arvoi­sen rapor­tin hyvil­lä kuvil­la ja sel­keäl­lä teks­til­lä. Tän blo­gin kuva suo­raan häl­tä. eez­me­ral­da taas kir­joit­ti hyvän arvos­te­lun teh­tä­vän Huu­mei­ta val­ko­kan­kaal­la kaut­ta.  Oikees­taan se oli niin hyvä, että lai­tan sen tähä:

“Shiny_flakes ‑tei­ni-ikäi­nen huu­me­pa­ro­ni.
Löy­tyy netflik­sis­tä ja oli aika tuo­re tapaus. Aivan mie­let­tö­män mie­len­kiin­to­ses­ti teh­ty elo­ku­va joka ker­too tei­ni­nä huu­mei­den myyn­nin help­pou­des­ta kiin­nos­tu­neen elä­mäs­tä. Ei ole perus van­ki­las­ta kuvat­tu, kas­vot pei­tet­ty­nä huu­me­dok­ka­ri vaan iham teki­jän itsen­ker­to­ma ja näyt­te­le­mä. Mie­len­kiin­to­sin­ta täs­sä on pää­hen­ki­lön luon­ne, se kuin­ka aat­te­li et on täy­sin lyö­mä­tön ja kuin­ka yli­mie­li­nen asen­ne hänel­lä on. Toi­saal­ta ker­too tosi avoi­mes­ti ja tar­kas­ti asiat alku­vai­keuk­sis­ta kiin­ni jää­mi­seen, mut­ta sii­tä mitä ei voi­ja todis­taa ei var­mas­ti puhu sanaa­kaan tot­ta. Toi­saal­ta elo­ku­va oli myös aika opet­ta­vai­nen, tai kuin pal­jon näky samo­jen huu­mei­den eri mui­to­ja ja kuin­ka nii­tä käsi­tel­lään. Joten­kin kaik­ki se ste­reo­ty­pi­nen kuva aineen myy­jis­tä kar­siu­tuu täs­sä pois. Kotoa käsin mut­ta kenen­kään tie­tä­mät­tä, ihmi­nen joka ei läh­te­nyt huu­me­kaup­poi­hin oman käy­tön vuok­si, tai ei aina­kaan tun­nus­ta käyt­tä­neen­sä. En tiiä, joten­ki oikees­ti oli vai­kut­ta­va kun­nei ollu perus rat­sias­sa kiin­ni jää­ny tyyp­pi ja teki oikees­ti bis­nes­tä täl­lä. Kan­nat­taa kat­too!”

- eez­me­ral­da

 

Ja hei muis­ta­kaa ilmoit­tau­tua MIITTIIIIINNN!!

Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW