BLOGI: ALL HAIL STEA

Täl­lä vii­kol­la toi­mis­tol­la on niin hypit­ty ja kil­jut­tu ilos­ta, kuin myös mur­jo­tet­tu hai­kea­na soh­van­nur­kas­sa. Tänään sel­vi­si tie­to että kaik­ki YADin hake­mat hank­keet tule­vil­le vuo­sil­le meni­vät läpi, eli luvas­sa on hui­se­ja uusia jut­tu­ja ja työ­ka­ve­rei­ta. Mur­jo­tus taas joh­tuu Jan­nen vii­mei­sis­tä työ­päi­vis­tä toi­min­nan­joh­ta­ja­na. Nyyh. Uusia muu­tok­sia myös sen tii­moil­ta luvas­sa!

Ensi vii­kol­la Discor­dis­sa vie­te­tään pik­ku­jou­lu­ja, jon­ka jäl­keen chat vai­puu tauol­le ensi­vuo­teen asti. Toi­vot­ta­vas­ti kes­ki­viik­ko­na saa­daan kun­non puli­nat ja huli­nat käyn­tiin että kes­te­tään sit­ten pit­kään ilman ikä­vää. D; Itse siir­ryn lomai­le­maan 22.12. ja palai­len tam­mi­kuun ekan vii­kon jäl­keen pos­ti­tuk­sen ääreen.

Oskar heit­ti muu­ten just nyt Street Tea­min IG: Surpri­se-Tas­kin, kant­sii käy­dä kat­to­mas­sa. Kisu­liun rapor­toi­mas­ta kuvas­ta vähän vink­kiä mitä on luvas­sa. Kisu­liu on myös tykit­tä­nyt mee­me­jä raport­tei­hin oikein olan takaa. Ji-huu. 😀

 

- Tane­li / Street Team Crew -

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW