Seo lähtö ny sadface

Ho-hoh­hoh!

Lumi­ki­nok­set sulaa ja jou­lu lähes­tyy uhkaa­vaa vauh­tia, sos. Tää tie­ten­kin tar­koit­taa vain yhtä asi­aa, on aika siir­tää hark­ka pää­tök­seen ja läh­teä lomai­le­maan. Vai­kee­ta kir­jo­tel­la vii­meis­tä blo­gia omal­ta osal­ta mut näin se aika vaan kii­tää. :/ Täl­lä vii­kol­la toi­mis­tol­la on taret­tu lähes vil­la­su­kit­ta ja kir­je­kuo­ret täyt­ty­neet kuin itses­tään. Jou­lu­ruo­kai­lut on nyt tapu­tel­tu toi­mis­ton jen­gin kans­sa, sekä Tane­lin kans­sa voi­maan­nut­tu pizzan raik­kaas­ta ja ravit­se­vas­ta ole­mas­sao­los­ta.

Perin­tei­nen kes­ki­viik­koi­nen jou­lu­disco sai täl­lä ker­taa twis­tin kink­ku­bin­gos­ta, jois­ta mai­net­ta ja kun­ni­aa niit­ti­vät urheas­ti 3 rivin @eezmeralda ja 1&2 rivin @Aada052. Pal­kin­not näis­tä lähe­te­tään piak­koin!

BTW HOX‑D Tane­li on lisän­nyt uuden maa­il­maa mul­lis­ta­van Täs­mäis­ku: Glo­bal Drug Sur­vey- kyse­lyn johon vas­taa­mi­nen on hyvin vah­vas­ti suo­si­tel­ta­vaa ja halut­tua suo­rit­ta­mis­ta.

 

Eri­tyis­mai­nin­ta mei­dän vapaa­eh­toi­sil­le, jot­ka yötä päi­vää pai­naa duu­nia ja suo­rit­taa teh­tä­viä. Oot­te mah­ta­via! Also siis­tiä oli näh­dä tei­tä osaa live­nä! C:

Kiit­ti kuvas­ta @mike­dits, jon­ka kave­rin näyt­tö sai osu­maa 😀

 

Rau­hai­saa ja levol­lis­ta jou­lun­ai­kaa sekä uut­ta vuot­ta, tuo­koon uusi vuo­si pal­jon hyviä asioi­ta tul­les­saan, meit­si kiit­tää ja kuit­taa. Bye

 

- Oskar / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW