BLOGI: Vuoden eka wowowowowo

Hyvää alka­nut­ta vuot­ta 2022 kai­kil­le!

Miten tei­dän vuo­den vaih­de ja lomat (jos oli) meni? Itse söin kovas­ti jou­lu­tort­tu­ja, vie­tin aikaa tär­kei­den ihmis­ten kans­sa ja nukuin pal­jon. Sii­nä kol­me kovaa kei­noa nol­la­ta ilman päih­tei­tä! Eri­tyi­ses­ti ne jou­lu­tor­tut.
Lisää esi­merk­ke­jä näis­tä tämän blo­gin kuvis­ta jot­ka löy­tyi­vät Aada052n sekä Möl­lin rapor­teis­ta teh­tä­vään Sel­väs­ti. Street Team pyö­räh­ti tauol­ta liik­keel­le täl­lä vii­kol­la hyväl­lä ener­gial­la. Maa­nan­tai­na läh­ti hyvä nip­pu mate­ri­aa­lia koh­ti strii­bai­lun-näl­käi­siä yadi­lai­sia ja kes­ki­viik­ko­na vaih­det­tiin kuu­lu­mi­set Discor­dis­sa. Toi­mis­tol­la poh­dit­tiin tule­vaa Discord kou­lu­tus­ta ja toi­vo­tet­tiin samal­la ter­ve­tul­leek­si Patu YADil­le har­joit­te­luun.

Täl­lä vii­kol­la start­ta­si myös Suo­men ensim­mäi­set alue­vaa­lit. Näis­sä­kin vaa­leis­sa on tär­ke­ää käy­dä äänes­tä­mäs­sä jos olet sii­hen oikeu­tet­tu. Ja jos mie­li hala­jaa vai­kut­ta­mis­ta vie­lä aske­leen pitem­mäl­le, ehdok­kail­le kan­nat­taa käy­dä dii­laa­mas­sa tar­ra tai pari. Jos tän teet niin Surpri­se-Tas­kis­ta hui­keat 10 pis­tet­tä. 😉 Alue­vaa­leis­sa pää­te­tään ter­vey­den­huol­los­ta, sosi­aa­li­huol­los­ta sekä pelas­tus­toi­mes­ta joten asia liip­paa myös päih­tei­tä monel­ta osal­ta!

Tähän väliin ei tän enem­pää. Moro!

— Tane­li / Street Team Crew — 

YAD Street Team

FREE
VIEW