BLOGI: Tarinatuokio Discordissa

 

Ker­ke­sit­kö huo­ma­ta Surpri­se-Tas­kin street tea­min ins­tan stoo­ris­sa? Sii­nä piti jakaa omaan stoo­riin YADin IG:n pos­taus­ta liit­tyen alue­vaa­lei­hin. Jaet­ta­van lin­kin löy­tä­nee edel­leen ja edel­leen sii­tä myös saa­nee pis­tei­tä jos sitä jakaa… 4 pojoa! *wink wink* Sun­nun­tai­na sit­ten jän­nä­tään min­kä­lai­nen kom­bi­naa­tio puo­luei­ta läh­tee raken­ta­maan uusia sote-aluei­ta, jois­sä pää­te­tään pit­käl­ti myös huu­me- ja mie­len­ter­veys pal­ve­luis­ta.

Mut­ta poli­tii­kas­ta sii­hen tär­keäm­pään, eli vii­kon strii­bai­lui­hin. Strii­ba vete­raa­nit Kisu­liu (blo­gin kuvat häl­tä!!), Möl­li sekä eez­me­ral­da rapor­toi­vat haus­kas­ti mil­tei samaan aikaan mil­tei samat uuti­set teh­tä­vään Uutis­hauk­ka napa­ten kuu­kau­den max pis­teet näis­tä. Ottak­kaa vink­ki heil­tä ja pitä­kää huo­li että saat­te joka kuu­kausi 20 pojoa uuti­sis­ta, ja samon­tein kuu­kau­den max pis­teet voi kerä­tä hal­tuun Make a memestä.

 

 

Discor­dis­sa tapah­tui eri­tyis­jut­tu­ja, sil­lä pidim­me Iidan ja Patun kans­sa tun­nin kou­lu­tuk­sen huu­meis­ta ennen var­si­nais­ta chät­tiä haluk­kail­le vapaa­eh­toi­sil­le. Sisäl­tö­nä se kuin­ka huu­meis­ta kan­nat­taa puhua ja mit­kä ovat sii­nä kes­kei­sim­mät tee­mat ja poin­tit. Pian sen sit­ten pie­nen eväs­tauon jäl­keen jubail­tiin sit­ten perin­tei­sem­min, mut­ta ohes­sa myös luo­tiin tari­na. Tari­na pää­si osal­lis­tu­maan jokai­nen pai­kal­la ollut niin että jokai­nen lait­toi yhden sanan ker­ral­laan tari­nan jat­kok­si. Agsu oli nohe­va ja kir­joit­ti osan tari­nas­ta vie­lä puh­taak­si joten täs­sä­pä tämä suu­ri spek­taak­ke­li vie­lä koko­nai­suu­des­saan: 

 

“pöö sanoi­vat he mis­sä on suklaa­ta tääl­lä tokai­si nuk­ku­va mur­su joka nuk­kui syvää hor­ros­ta jou­lu­na jol­loin naa­pu­ri soit­ti rum­pu­ja hyvin huo­nos­ti jul­le ja vii­dak­ko oli­vat täyn­nä kak­kua kos­ka buf­fet oli mau­kas oli­pa tari­na eri­koi­nen jota kuin­kin näin.

Oulu­lai­nen­kin tie­tää sen että ei ole reis­su­mies­tä Mänt­sä­läs­sä pahem­paa on se aika­moi­nen essi jut­tu meni niin yli jul­lel­la ja essil­lä tane­lil­la.

Polii­si sala­kuun­te­li o ou yadin maza wazaa mut kel­tai­nen tele­tap­pi sanoi uudes­taan!! essi!! sup­pi­lo­vah­ve­ro huusi mitä PINOKKIO iida­tus ja ezpert­ti oikeen sää­tää tääl­lä discor­dis­sa patu tai­det­ta on eipä­ol­lu oli­pas hie­no eipä kor­so kau­hea antoi koro­nan juma­lal­le eiku kei­jol­le iidal­le.

Pos­su imee röh­kii mazaa hyi yäk kau­pas­sa kes­ken ostos­ten ezpert­ti pelas­ti pos­sun juus­ton hädäs­tä onnek­si kalk­ku­na osaa len­tää unis­saan ouluun mut­ta porot essin sekä lapin mazan ener­gi­aa ei ollu ole­mas­sa saa­ta­vil­la iki­nä vaik­ka haluai­si pal­jon pal­jon näh­dä kuo­le­man.

Kir­jas­to­tä­ti hyp­pä­si alas pal­lo­me­reen jos­sa oli mon­ta pal­loa joi­den seas­sa oli lap­sia ja iida käär­me shh.

Van­taa on iha­na.

Hei mitä kuu­luu onks kaik­ki tääl­lä ok koto­na voi leik­kiä, aikuis­ta kis­sa on hiek­ka­laa­ti­kos­sa mut­ta hii­ri juok­si syö­mään sip­sin essin kar­kin sekä pul­lan.

Kirah­vi eli seepran kans­sa vii­da­kos­sa mut­ta vir­ta­he­po ket­tui­li seepral­le ja se sai koh­tauk­sen essil­tä mik­si kala­keit­to on pahaa kyl­mä­nä ja jul­lel­ta irto­si ham­mas kos­ka söi kalan ruo­to­ja jäi­se­nä.

Ambu­lans­si oppi että apua ei saa miten­kään jos ei ole soit­ta­nut sel­vä­nä essil­le kaik­ki ovat rak­kai­ta väsy­nei­tä töis­sä kos­ka ihmi­set syö kul­tai­sia iha­nia koru­ja.

Täh­det tuik­ki­vat ker­to­vat että huo­men­na men­nään visu­lah­teen visu­lah­ti boo­mer vaa­ra on iidas­ta kau­ka­na.

Essiä etsi­tään edel­leen met­säs­tä tane­lia itket­tää met­säs­sä kos­ka on eksy­nyt pak­ka­nen puree kovaa tans­ku­bans­kua kor­vas­ta.

“aiii!!” huu­taa ket­tu jos­tain kolos­ta kau­kaa.

Oulus­ta soi­tet­tiin melo­nin jäl­keen aasil­le ja pis­taa­si­päh­ki­nä sanoi huih KRATS kun susi söi jänis­tä pork­ka­nan kädes­tä kil­tis­ti ja sii­vo­si taloa kun oli räjäh­tä­nyt koko kämp­pä pölyk­si tun­keu­tui mik­si patu söi hei­nä­sir­kan kynt­ti­län jäl­keen jot­ta hänes­tä tuli­si bat­man!

Jat­kam­me­ko uimal­la ruot­sik­si vai virok­si kum­pi troi­mii parem­min.

Tun­tee­ton soti­las iida huusi LOL send help tane­lii söi toi­mis­tol­la päh­ki­nän ja kas­voi pie­nek­si ana­nas­ta jos­sa pii­mä oli aivo­ja.

Vapi­sut­ti käsi­ään muu­mi­laak­sos­sa eräs kos­ka mör­kö joka tans­si salis­sa hat­ti­va­tin kans­sa tik­tok tans­sia sol­ke­naan.

Men­nei­syy­des­sä tane­li seik­kai­li muu­mi­laak­sos­sa ilman kave­rei­ta. Mör­kö söi lun­ta joka pai­kas­ta ja ei hat­ti­vat­ti veti pal­jon vii­naa eiku pil­li­me­hua.”

 

Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW