BLOGI: Yrtitetään edes!

”Yrti­tä edes” teh­tä­vä on otta­nut hyvin tuul­ta alleen ja täl­lä vii­kol­la olen hihi­tel­lyt maa­il­man outou­del­le paka­tes­sa­ni mate­ri­aa­li­kir­jeet täy­teen mul­taa. Tätä en kuvi­tel­lut pää­ty­vä­ni teke­mään opis­kel­les­sa­ni nuo­ri­so-alaa. 😀 Mut­ta hui­sia että poruk­kaa kiin­nos­taa yrti­tys! Vie­lä hui­sim­paa on kun onnis­tut­te mei­dän D.I.Y viher­peu­ka­lo setil­lä kas­vat­ta­maan jotain. Jään innol­la odot­ta­maan tulok­sia!!

Tulok­sia odo­tan innol­la myös toi­ses­ta uudes­ta teh­tä­väs­tä ”Täs­mäis­ku: Smurf­fien kyse­ly” (oikeat smurf­fit ei lii­ty tähän miten­kään). Nämä kysei­set smurf­fit kävi­vät edel­lis­vii­kol­la Discord illas­sa kyse­le­mäs­sä vas­tauk­sia hei­dän kyse­lyyn­sä (joka liit­tyy yllät­täen huu­mei­siin) ja pal­jon nii­tä saa­tiin­kin. Mut­ta kos­ka pal­joon ei tyy­dy­tä, niin täs­sä tilai­suus myös mah­dol­li­suus muil­le strii­baa­jil­le.

Vii­kon vapaa­eh­tois­ten suo­ri­tuk­sis­ta täy­tyy nos­taa hat­tua strii­baa­jal­le opti­nen­har­ha, joka jo ties monen­net­ta ker­taa teki val­ta­van raport­ti­put­ken mee­mi­teh­tä­väs­tä yad-viruk­sen levit­tä­mi­seen. Eri­tyis­mai­nin­ta myös muru:lle joka ker­ke­si napa­ta ensim­mäi­se­nä pis­teet yrtit­tä­mi­ses­tä rai­ruo­hol­laan.

- Tane­li / Street Team Crew -

PS: Surpri­se-Task!!!!!!! Kai­kis­ta luo­vis­ta rat­kai­suis­ta yhdis­tää YAD sekä pää­siäi­nen +4 pis­tet­tä kuvan kera. Tar­ro­ja rae­ruo­hoon! Maa­laa YAD pää­siäis­mu­naan! Kyl te tiiät­te!

 

 

 

YAD Street Team

FREE
VIEW