Vanhoja postauksia

Hel­lu­reiii kaik­ki! Ajat­te­lin sela­ta van­ho­ja blo­gi pos­tauk­sia, vit­sit miten mie­len­kiin­toi­sia ja haus­ko­ja jut­tu­ja siel­tä löty­kään.

 

Ensin­mäi­nen pos­taus loka­kuu 2010

KIRJEKAAOS

Straight from the Street Team Headquar­ter! Kyl­lä vain, per­jan­tai­blo­gia suo­raan Street Tea­min van­has­ta, vih­reäs­tä pää­ma­jas­ta. Näis­sä blo­gi­teks­teis­sä ker­rom­me hie­man vii­kon kuu­lu­mi­sia ja saa­tam­me­pa jos­kus valot­taa tule­via­kin suun­ni­tel­mia.

Street Tea­min toi­min­ta on akti­voi­tu­nut uusien net­ti­si­vu­jen myö­tä val­lan muka­vas­ti. Alle­kir­joit­ta­nut oli vii­me vii­kol­la muu­ta­man päi­vän pois­sa työ­maal­ta sil­lä seu­rauk­sel­la, että maa­nan­tai­na oli aivan hur­ja pos­ti­tus­päi­vä. Kii­tos sii­tä teil­le, ahke­rat Strii­ba­lai­set!

Täl­lä het­kel­lä kuu­min­ta hot­tia on tie­ten­kin uusin teh­tä­vä eli ”Lai­te­taan hyvä kier­tä­mään”. Heti ensim­mäi­se­nä päi­vä­nä tuli mai­nios­ti mats­ku­pyyn­tö­jä. Hyvä­hy­vä… keep it rol­ling!

Työn alla on monen­mois­ta pien­tä vii­laus­ta ja kehit­tä­mis­tä. Ensi vii­kol­la tul­laan uudis­ta­maan muu­ta­mia net­ti­si­vun teks­te­jä ja päi­vit­tä­mään UKK:ta.

Uusia Street Tea­mi­läi­siä tip­puu mukaan tasais­ta vauh­tia. Kajaa­nis­sa on menos­sa oikein ST hur­mos   Muut­kin mes­siin! Tämä viik­ko on ollut ehdot­to­mas­ti tämän vuo­den vilk­kain mate­ri­aa­lin lähet­tä­mi­sen suh­teen. Hyvä, hyvä ja kii­tos.

Ja nyt: hus­hus… teke­mään sii­tä!

– Jan­neP, Street Team Crew –

Aja­tel­la että tuos­ta on 12 vuot­ta 😮

 

19.11.2010

Meil­lä oli myös kil­pai­lu kaik­kien loka­kuun lop­puun men­nes­sä rekis­te­röi­ty­nei­den kes­ken ja arpaon­ni suo­si nimi­merk­kiä sin­sa. Mp3-soi­tin on läh­te­nyt kus­tin pol­jet­ta­vak­si! Onnek­si olkoon. 

haha­ha mp3 soit­ti­met alud lang syne 8)

 

 

17.12.2010

Vii­mei­nen blog­gaus ennen Jou­lua. Jos haluat lähet­tää hie­man toi­sen­lai­sen säh­köi­sen jou­lu­kor­tin niin ei muu­ta kuin Piriä jou­lu­lah­jak­si teh­tä­vän kimp­puun.

hmm piriä jou­lu­lah­jak­si? : D olis kyl­lä kiva tie­tää min­kä­lai­nen teh­tä­vä oli kysees­sä

 

 

14.2.2011

13 AND LIFE TO GO!!!

13. Epä­on­nen luku. Pait­si Street Tea­mi­läi­sil­le. Nimit­täin sen ver­ran täy­tyy olla mit­ta­ris­sa ajet­tu­ja vuo­sia, jot­ta voi liit­tyä YAD:n Street Tea­miin. Onnen vuo­si siis! Olkaa tark­ko­ja tuon ikä­ra­jan kans­sa ja mikä­li satut ole­maan tuo­ta nuo­rem­pi, niin mal­ta sin­ne 13:sta asti. YAD:ssa jaet­ta­va mate­ri­aa­li on nimit­täin suun­nat­tu ylä­kou­lui­käi­sil­le ja sitä van­hem­mil­le. Mei­dän mie­les­tä ala­kou­lu­lai­sil­le ei vie­lä tar­vit­se suun­na­ta huu­me­kas­va­tus­ta. Hei­dän kans­saan voi toki puhua muis­ta päih­teis­tä, mut­ta se ei ole YAD:n ensi­si­jai­nen teh­tä­vä. 

Edel­leen sama ikä­ra­ja 🙂

 

MAA 18 2011

JÄTÄ KOMMENTTI

UNCATEGORIZED

ANSSI KELA LAHJOITTAA UUDEN BIISIN TUOTOT YAD:LLE

Erin­omai­sen mai­nio yhteis­työ­ku­vio menos­sa täl­lä het­kel­lä. Juu­ri tänään Ans­si Kela on Jul­kais­sut uuden bii­sin ”Vii­saut­ta ja rau­haa”. Ja val­ta­van hie­noa on, että hän halu­aa lah­joit­taa bii­sin myyn­nis­tä syn­ty­neet tuo­tot YAD:n fes­ta­ri­työ­hön. Hui­kea hom­ma!

 

Tää tuli yllä­tyk­se­nä 😮

 

SYYS 23 2011

1 KOMMENTTI

UNCATEGORIZED

PIENI MUISTOKIRJOITUS

Poik­kean hie­man tavan­omai­ses­ta per­jan­tai­blo­gis­ta ja kir­joi­tan täl­lä ker­taa pie­nen muis­to­kir­joi­tuk­sen Bronxil­le. Bronx on 1800-luvun lopus­sa raken­net­tu hir­si­run­koi­nen talo, joka on ollut YAD:n käy­tös­sä vii­mei­set pari­kym­men­tä vuot­ta. Huo­men­na eli 24.9. vie­täm­me Bronxin kuop­pa­jai­sia klo 15.00 eteen­päin osoit­tees­sa Ruso­kin­ka­tu 4, 40740 Jyväs­ky­lä. Jot­kut teis­tä strii­bai­li­jois­ta­kin olet­te tääl­lä käy­neet. Ter­ve­tu­loa vie­lä huo­men­na­kin, vii­meis­tä ker­taa. Ensi vii­kol­la muu­tam­me Tans­si­sa­li Luta­kon nelos­ker­rok­seen.Kuva, joka sisältää kohteen ruoho, ulko, taivas, puu

Kuvaus luotu automaattisesti

Iha­na symp­pis vih­reä mök­ki, har­mi että en ehti­nyt itse käy­män

 

 

 

HUH 30 2015

TERVEISIÄ ITALIAN LÄMMÖSTÄ!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kii­tol­li­sin mie­lin ja innos­ta kil­juen otin vas­taan kut­sun YAD:n tii­mi­päi­vil­le Ita­lian Mila­noon ja nyt on reis­su jo taka­na­päin. Sun­nun­tai­na 19.4. päi­vä alkoi aikai­sin klo. 7 ja ilta­päi­väl­lä olim­me­kin jo Mila­nos­sa hotel­lis­sa majoit­tu­mas­sa! Hotel Bris­tol oli haus­ka ja pie­ni

Reip­paat työn­te­ki­jät oli­vat suun­ni­tel­leet meil­le myös yhteis­tä ohjel­maa. Ohjel­maan kuu­lui mm. tutus­tu­mis­ses­sio, vuo­si­ko­kous, ryh­mä­töi­tä, yhtei­nen ruo­kai­lu sekä vie­rai­lu Mila­non ehkäi­se­vän huu­me­työn yksi­kös­sä. Vaik­ka yadi­lai­sia näki reis­sus­sa 24/7 ja lisäk­si oli vie­lä yhteis­tä ohjel­maa, sil­ti minul­la jäi hei­tä ikä­vä!  Onnek­si koh­ta on kesä ja aina­kin osaa näkee taas perin­tei­ses­ti kesän fes­ta­reil­la! 

 

Oli var­mas­ti mah­ta­va reis­su!

 

elo­kuu 21 2015

 

 

huutokauppakeisarikollaasi

(kuva­kaap­paus ruutu.fi, Huu­to­kaup­pa­kei­sa­rin 3. kau­den 1. jak­so)

PPS. YAD:n tar­ro­ja bon­gat­tu Huu­to­kaup­pa­kei­sa­rin jak­sos­ta    elo­kuu 21 2015 

 

- Jani­ka / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW