BLOGI: Striibaajat superviikonloppuun hep

SUPERVIIKONLOPPU TULEE!!!

Nyt se on ilmi ja viral­lis­ta. YADin kai­kil­le vapaa­eh­toi­sil­le avoin yhteis­vii­kon­lop­pu tapah­tuu Raja­lan lei­ri­kes­kuk­ses­sa 28.–30.10.22. Vii­kon­lop­pu sisäl­tää tutus­tu­mis­ta mui­hin YADi­lai­siin, haus­kaa teke­mis­tä, lau­ta­pe­le­jä (jos se on minus­ta kiin­ni) ja vai­kut­ta­mis­ta jär­jes­tön toi­min­taan. Eli var­sin sopi­va kai­kil­le toi­min­nas­ta kiin­nos­tu­neil­le uusil­le sekä jo koke­neim­mil­le tyy­peil­le. Ilmoit­tau­tu­mi­sis­sa voi lait­taa myös mul­le vies­tiä!

 

 

On ollut haus­kaa seu­ra­ta Möl­lin sekä eez­me­ral­dan kamp­pai­lua vuo­den top 1 pai­kas­ta. Lis­ta­si­joi­tus vaih­te­lee mil­tei päi­vit­täin ja molem­mat teke­vät sel­väs­ti kil­pai­lus­ta intou­tu­nee­na hyväl­lä vauh­dil­la teh­tä­viä. Hei­dän lisäk­si erin­omais­ta aktii­vi­suut­ta on osoit­ta­nut muru joka rapor­toi fil­la­ri­ke­sään ihan hir­veän mää­rän kilo­met­re­jä ja sai teh­tä­väs­tä 55 pis­tet­tä. Samaan aikaan taas juno­mau teki mit­ta­van kom­menn­ti­kier­rok­sen You­tu­bes­sa ja kerä­si yhdes­tä rapor­tis­ta 39 pis­tet­tä. Street Tea­mis­sa ei siis pal­joa syys­ma­sen­nus­ta näh­dä vaan aivan päin vas­toin. 😀

Ensi vii­kol­la mei­kä­ta­ne­li onkin esit­te­le­mäs­sä Street Tea­min toi­min­taa Oslos­sa ‘Nor­dic Pre­ven­tion’ — kon­fe­rens­sis­sa. Mate­ri­aa­lin lähe­tyk­ses­sä pie­ni vii­ve sii­tä joh­tuen.

- Tane­li / Street Team Crew -

 

HUOM!!! KILOMETRIKISA LOPPUU TÄNÄÄN JOTEN FILLAIKESÄN RAPORTIT VIIMEISTÄÄN TÄNÄÄN TULEMAAN AAAAAAAA

YAD Street Team

FREE
VIEW