BLOGI: Pipi Team

Ho-hoi!

Tämän vii­kon blog­gauk­ses­sa ei olek­kaan pal­joa ker­rot­ta­vaa, kos­ka lähes koko viik­ko omal­ta osal­ta­ni meni karan­tee­nis­sa ja koro­nas­ta paran­tues­sa. Sii­tä syys­tä siis hil­jause­loa pos­ti­tuk­ses­sa, raport­tien pis­teis­sä, Discor­dis­sa sekä somes­sa. Nyt on kui­ten­kin hui­lit­tu riit­tä­väs­ti ja hom­ma pyö­rii taas. 

Edel­lis­viik­ko taas kului pit­käl­ti mat­kus­taes­sa Jyväs­ky­lä — Oslo väliä, jon­ka puo­les­sa välis­sä tapah­tui “alco­hol and drugs pre­ven­tion in Nor­dic count­ries” ‑kon­fe­rens­si, jos­sa pää­sin esit­te­le­mään Street Tea­min toi­min­taa. Liek­kö näil­lä kah­del­la vii­kol­la jotain syy-seu­raus suh­dan­net­ta toi­siin­sa, mut­ta fii­lis on kui­ten­kin se että kan­nat­ti. Street Team on kon­sep­ti­na sen ver­ta nero­kas, että toi­voi­sin sen kopioi­ta­van mah­dol­li­sim­man moneen paik­kaan. Alla alle­kir­joit­ta­nut var­sin päte­vän oloi­se­na. 😀

 

 

Tänään ava­tes­sa­ni Street Tea­min sivut olin iloi­ses­ti jär­kyt­ty­nyt näh­des­sä­ni VALTAVAN kasan pis­teyt­tä­mät­tö­miä raport­te­ja. Eri­tyi­ses­ti Mins­ki sekä Möl­li oli­vat erit­täin ahke­ral­la pääl­lä. Alle pie­ni kuva­kol­laa­si Mins­kin rapor­toi­mis­ta kuvis­ta!

 

 

 

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW