5328300f-0820-4686-afaa-ac8790e9b680

BLOGI: #SAASALLETÖITÄ

Moro moro tyy­pit ja haus­kaa kesää! Saa­set­ti tääl­tä kir­joit­te­lee, mul­la on ollut tei­tä ihan kau­hea ikä­vä! Tou­hu­kas kesä­nal­ku on ollut, jon­ka vuok­si myös mei­kä­läi­sen strii­ba­hom­mat ovat vali­tet­ta­vas­ti jää­neet vähäi­sik­si. Täs­tä syvim­mät pahoit­te­lu­ni, oi arvon Strii­ba­val­ta­kun­ta!

Tanelzz jäi siis lomal­le ja vas­tuu jäi­pi mul­le. Olkaa siis armol­li­sia, mä teen strii­ban ohel­la YADil­la siis muu­ta­kin! Nyt oon pääs­syt ole­maan muka­na ekaa ker­taa esim. fes­ta­reil­la YADin mes­sis­sä, ja huh­huh mikä reis­su, sano­kaa minun sano­nee­ni 😀 Kysei­sen Pro­vins­si­reis­sun (kuva ohes­sa feat. iha­na Möl­li <3) aika­na tein myös kah­den vii­kon edes­tä työ­tun­te­ja ja ker­ke­sin vähän sai­ras­tel­la­kin sen jäl­keen. Nyt oon kui­ten­kin saa­nut onnek­si lepäil­tyä ja jat­kan toi­vot­ta­vas­ti parem­paan tah­tiin!

Hei­nä­kuun ajan strii­ba­ju­tuis­sa siis yhteys mei­kä­läi­seen, vas­tai­len Discor­dis­sa, Street Tea­min Ins­ta­gra­mis­sa, What­sAp­pis­sa sekä säh­kö­pos­tit­se, teks­ti­vies­til­lä ja puhe­li­mit­se työ­ai­ko­je­ni puit­teis­sa. Jos et las­ke­nu ni tos on aika mon­ta tapaa ottaa yhteyt­tä, niin olkaa­han kär­si­väl­li­siä. I try my very best! <3

Kus­ti läh­tee pol­ke­maan eiku pos­ti kul­ke­maan tei­dän mats­ku­ja heti, kun pää­sen nii­tä täyt­te­le­mään kir­je­kuo­riin ja niin ees­päin, jat­ka­kaa hyvää työ­tä ja sitä rataa!!!!

Seu­raa­vak­si sit­ten (ehkä vähän has­sus­sa työ­jär­jes­tyk­ses­sä taas omi­nai­seen tapaa­ni) käy­mään teh­tä­vä­ra­port­te­ja läpi, nii­tä näyt­ti ole­van tuol­la ihan muka­vas­ti 😀

Näi­hin kuviin ja tun­nel­miin,

-Saa­sa / Street Team Crew-

eli Saa­sa eli Saa­set­ti Saas­beth ensim­mäi­nen vai mik­si­kä se Tane­li mua nimit­ti :DDDDD <3

YAD Street Team

FREE
VIEW