merichun_yrtit

BLOGI: TANELI IS BÄK.… SOON

Hei­pä hei arvon Strii­ba­kan­sa, Saa­sa tääl­lä teil­le taas kir­joit­te­lee. Ei ollu yhtään click­bait ‑otsik­ko, mut­ta TANELI TULEE TAKAISIN!!!!

Tane­li Tanelz Von McTa­nelzzon III (Hytöööö­sen Taneee­li) palaa siis ensi vii­kol­la töi­hin hyvin ansai­tul­ta kesä­lo­mal­taan, onnek­si! Se tar­koit­taa käy­tän­nös­sä sitä, että en oo enää yksin Street Tea­mis­ta vas­tuus­sa ja läh­tee var­maan hom­ma pyö­ri­mään taas vähän suju­vam­min. Ja kuka­pa nyt muu­ten­kaan ei haluai­si Tane­lia takai­sin työ­ka­ve­rik­si <3 Can’t wait!

Mei­kä­läi­nen on tääl­lä par­haa­ni mukaan yrit­tä­nyt kat­soa teh­tä­vä­ra­port­te­ja läpi ja pak­kail­la mats­ku­ja, mut­ta Strii­ban lisäk­si mun työ­teh­tä­viin on kuu­lu­nut lähiai­koi­na myös Luta­kon kuk­kien kas­te­lu, toi­mis­ton ylei­nen siis­teys ja mui­ta perus­työn hom­mia. Aika pal­jon oon viet­tä­nyt aikaa­ni tut­ki­mas­sa ja sel­vit­te­le­mäs­sä tämän kesän fes­ta­rei­den tapah­tu­mia, joi­hin on kyl­lä kuu­lu­nut sekä ylä- että ala­mä­kiä. Tavoit­tee­na kehit­tää mei­dän fes­ta­ri­toi­min­taa ensi fes­ta­ri­kau­teen men­nes­sä entis­tä­kin parem­mak­si!

Hie­nos­ti olet­te kaik­ki jak­sa­neet Strii­bail­la tämän kesän aika­na, oon teis­tä super ylpeä! Katu­luu­tia eiku­öö katu­lii­tu­ja sain aikai­sek­si myös hank­kia lisää, joten tilail­kaas kaik­ki omat lii­dut tääl­tä ja lait­ta­kaa tule­maan kuvia tei­dän tai­de­teok­sis­ta!

Tämän kuun TOP 5 ‑lis­ta kuu­luu­pi näin:

1. Pau­lii­na­help ansai­tul­la ykkös­pai­kal­la ahke­ran strii­bai­lun ja rapor­toin­nin tulok­se­na!

2. Aadaシ︎ on pyö­räil­lyt itsen­sä top-lis­toil­le teh­tä­vän FILLARIKESÄ avul­la!

3. Juno­mau :lle ext­ra­hy­per­su­per­po­si­tii­vis­ta palau­tet­ta eri­tyi­ses­ti teko­ä­lyn käyt­tä­mi­ses­tä, uutis­bon­gai­luis­ta ja hyvis­tä näkö­kul­mis­ta teh­tä­väs­sä Strii­baa­jan kym­me­nen käs­kyä <3

4. opti­nen­har­ha saa täl­lä ker­taa kehu­ja reip­paas­ta strii­bai­lus­ta ja hyvis­tä ideois­ta. Huip­pu­duu­nia <3

5. meric­hu vai­kut­ti minut kai­ken muun lisäk­si viher­peu­ka­lon tai­doil­laan! Itse kun en edes ruo­ho­si­pu­lia saa pysy­mään hen­gis­sä, oon tosi vai­kut­tu­nut täs­tä onnis­tu­mi­ses­ta teh­tä­väs­sä Yrti­tä edes ! Täs­tä tai­don­näyt­tees­tä kuva myös­kin tämän blo­gin muka­na!

 

Kii­tos kai­kil­le lois­ta­vas­ta strii­ba­ke­säs­tä, jat­ka­kaa samaan mal­liin ja muis­ta­kaa (lähin­nä Aadaシ︎) nuk­kua myös!!

Ter­kuin, Saa­set­ti strii­ba­tii­mis­tä

YAD Street Team

FREE
VIEW