BLOGI: Sano huumeille ehkä

 

Tämän hei­ton kir­joit­ti joku mei­dän tämän­päi­väi­seen Tik­tok ‑liveen ja se jäi mie­leen pyö­ri­mään. Jäin miet­ti­mään että oli­pa hyvä lause. Sano­mal­la huu­meil­le ehkä, haas­tat itse­si miet­ti­mään huu­mei­den­käy­tön vai­ku­tuk­sia ja seu­rauk­sia. Sano­mal­le huu­meil­le ehkä, haas­tat itse­si teke­mään tie­dos­ta­van valin­nan aihees­ta ihan itse. Kos­ka lop­pu­jen lopuk­si­han pää­tös­tä ei tee kukaan muu kuin sinä itse.  Huu­meil­le voi sanoa myös ei, tai kyl­lä, mut­ta sen mus­ta­val­koi­suu­den ympä­ril­lä on myös pal­jon kieh­to­vaa ”ehkää”.

Sel­vä kyl­lä taas voi­daan sanoa Street Tea­mil­le! Yllä­pi­to pyö­rii ja puk­sut­taa jäl­leen! Mate­ri­aa­li liik­ku ja pis­teet on pis­tey­tet­ty. Vii­me vuo­den TOP lis­to­jen kamp­pai­lu oli erit­täin tiuk­ka, ja teh­tä­vä­pa­lau­tuk­sia tuli vuo­den vii­mei­seen päi­vään saak­ka. Onnek­si olkoon ja val­ta­vat kii­tok­set hul­lus­ta mää­räs­tä vapaa­eh­tois­työ­tä kai­kil­le. <3 Lopul­li­nen tulos 2023 näyt­ti täl­tä:

Ensim­mäi­sel­lä työ­vii­kol­la loman jäl­keen on yllä­pi­don lisäk­si pidet­ty mm. pari pala­ve­ria Street Tea­min äpin pro­to­tyy­pin raken­ta­mi­ses­ta (jep!!!), suun­ni­tel­tu tule­vaa usko­mat­to­man upe­aa (to be announced) webi­naa­ria, poh­dit­tu ulko­maan­mat­ko­ja ja ihas­tel­tu toi­mis­ton uut­ta maa­lat­tua sei­nää (tsek­kaa tik­tok!). Teh­dään täs­tä vuo­des­ta taas hyvä vuo­si!

 

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW