BLOGI: Discordin kesätauko päättyi!

Täl­lä vii­kol­la Discord-chat pala­si kesä­tauol­taan, ja ensim­mäi­set kesä­kuu­lu­mi­set käy­tiin läpi vii­me kes­ki­viik­ko­na klo 20:30 – 22:00. Tämä tulee jat­ku­maa myös seu­raa­va­na, ja sitä seu­raa­va­na, ja sii­tä­kin seu­raa­va­na hamaan tap­piin asti! Puo­lu­eet­to­mas­ti ja täy­sin ilman taka-aja­tuk­sia olen sitä miel­tä että myös sun olis 100% kan­nat­ta­vaa tul­la joku ker­ta mukaan höpöt­tä­mään.

Discor­din kes­kus­te­luis­sa meil­lä kokoon­tuu Street Tea­min vapaa­eh­toi­sia ympä­ri suo­mea kes­kus­te­le­maan aihees­ta, tai aiheen vie­res­tä. Men­nei­tä kes­kus­te­lu­ja on ollut niin huu­meis­ta uusiin teh­tä­vä ideoi­hin ja mil­loin mihin­kin. Yleen­sä omal­la poru­kal­la mut­ta myös vie­rai­le­via taho­ja on jos­kus näh­ty eksy­vän samoil­le lin­joil­le (res­pect for infa­mous Ganja‑P). Jos sul­la tai kel­lään vaan on joku toi­ve aihe niin sii­tä kan­nat­taa vin­ka­ta yllä­pi­dol­le niin lai­te­taan tapah­tu­maan.

Mitä­pä muu­ta kysyi mitä­pä-laak­son muu­mies? Aktii­vi­suu­des­sa on sel­väs­ti näky­vis­sä lisään­ty­mis­tä sil­lä raport­te­ja ja mats­ku­pyyn­tö­jä tun­tuu tule­van hyvää tah­tia. Eri­tyis­mai­nin­ta täy­tyy antaa Kons­ta järn­forsille joka on tykit­tä­nyt koko vii­kon raport­te­ja ja teh­nyt jat­ku­vas­ti lois­ta­vaa työ­tä! Häl­tä myös allao­le­va kuva.

- Tane­li / Street Team Crew -

 

PS. Huik­kaam­pa vie­lä että kan­nat­taa tutus­tua kuu­kau­den teh­tä­vään. 45 pojoo olis tar­jol­la! ?

 

YAD Street Team

FREE
VIEW