BLOGI: (Vuoden) Lopun alkua!

Hiip­pa­la­kit sil­mil­lä ja kas­vot par­ran pei­tos­sa

Ei mei­tä saa­ta kukaan tun­nis­taa.

Keik­ka-auton varas­tim­me kyl­mä­ase­man pihal­ta.

Sitä ette vie­lä tie­tää saa.

On jou­lu­yö…

Näin lau­laa Jark­ko Mar­ti­kai­nen kap­pa­lees­sa ”Jou­lu on juh­lis­ta pahin”. Näis­tä lyrii­kois­ta ins­pi­roi­tu­nee­na pää­hä­ni juo­lah­ti mie­li­ku­va strii­baa­jis­ta vilis­tä­mäs­sä ikku­noi­den ja kinos­ten taka­na, jaka­mas­sa jou­lu­hen­keä sekä tar­ro­ja. Joten Haas­te­teh­tä­vä on jakaa vähin­tään sälä­set­ti mats­kua jou­lu­kuus­sa, samal­la kun pääs­sä­si on tont­tu­lak­ki! Luvas­sa 15 bonus pis­tet­tä jae­tun mats­kun pis­tei­den pääl­le. Kuu­kau­den teh­tä­väk­si nos­tet­tiin Sel­väs­ti, jon­ka voi suo­rit­taa näp­pä­räs­ti vaik­ka järk­kää­mäl­lä kave­ri­po­ru­kal­le pik­ku­jou­lut. Myös uusi jou­lu­teh­tä­vä ilmes­tyy ensi­vii­kol­la. Odo­tan rut­kas­ti kuva­ma­te­ri­aa­lia tont­tu­la­keis­ta ja glö­gi­mu­keis­ta!

Discord kes­kus­te­lut jää­vät jou­lu­tauol­le 14.12. Eli vie­lä 10 pis­tet­tä ker­ke­ää napa­ta muka­via turis­ten ennen top lis­to­jen vaih­toa! Itse asias­sa en itse pää­se osal­lis­tu­maan ensi kes­ki­vii­kon jubai­lui­hin lai­sin­kaan. Oli­si­ko teil­lä jol­la­kul­la ollut kiin­nos­tus­ta ottaa kop­pia kes­kus­te­lun vetä­mi­ses­tä? Jos on, lai­ta vies­tiä alle­kir­joit­ta­neel­le. Pis­tei­tä­kin vois saa­da…

Vii­mei­sin viik­ko on ollut vähän hil­jai­sem­pi edel­li­siin ver­rat­tu­na, mikä on täy­sin odo­tet­ta­vis­sa kun jou­lu lähe­nee. Onnek­si kui­ten­kin kovaa pöhi­nää on kuu­lu­nut eri­tyi­ses­ti Ori­ve­del­tä kun kak­sik­ko Vp05 sekä Elias sal­ko­lah­ti ovat tuu­tan­neet hur­jal­la tah­dil­la raport­te­ja sisään! Jou­lu­rau­ha saa odot­taa! Blo­gin kuvas­ta vas­taa Ossi J sekä mee­mis­tä Muf­fin­Dad­dy!

- Tane­li / Street Team Crew –

——–

 

Strii­ba­lais­ten esit­te­lys­sä vuo­ros­sa inzu pinzu!

1. Kuka olet?:

Iina­rii­na Pih­la­ja­mä­ki “Inzu­Pinzu”

2. Mis­tä päin?

Porin alu­eel­ta:)

3. Kuin­ka van­ha olet?

15w.

4. Har­ras­tuk­sia?

Nyrk­kei­ly, piir­tä­mi­ne ja tiet­ty strii­baus

5. Kuin­ka kau­an olet ollut muka­na?

Oon­ko­han jotai 2viikoo ny ollu.

6. Kuin­ka lii­tyit mukaan?

Kave­rit on ker­to­nut:)

7. Paras­ta strii­bas­sa?

Saa aut­taa hel­pol­la taval­la mui­ta:)

8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na toi­min­nas­sa?

Huu­mei­den käy­tön ehkäi­sy.

9. Mot­to?

“Aina kan­nat­taa yrit­tää;)”

10. Suo­sik­kis­lo­gan?

“Sex, hugs and rock’n roll”

YAD Street Team

FREE
VIEW