BLOGI: Lisää ja lisää YADia!

 

Teh­tä­vä­pank­ki räjäh­ti ja rau­ta­hol­vin salai­suu­det len­te­le­vät kevyi­nä flai­je­rei­na ilmas­sa! Uusi ”Me tah­do­taan paik­ka­riteh­tä­vä ilmes­tyi ja se ei olek­kaan ihan pik­ku teh­tä­vä se. Tämän teh­tä­vän suo­ri­tus vaa­tii teräk­si­siä her­mo­ja, mani­pu­laa­tio-tai­to­ja ja sel­ke­ää pää­mää­rä­tie­toi­suut­ta!

… Okei, ehkä vähän yliam­pu­va? Mut­ta on sii­nä totuut­ta­kin. Uudes­sa teh­tä­väs­sä on tar­koi­tus perus­taa sul­le ja sun alu­eel­la toi­mi­vien strii­baa­jien kes­ken ikio­ma paik­ka­ri. Eli ikään kuin ker­ho, jos­sa kokoon­nu­taan ker­ran vii­kos­sa tai paris­sa tou­hua­maan poru­kal­la sel­vin­päin. Paik­ka­ri toi­min­taan tar­vi­taan kui­ten­kin aina yksi vas­tuu­hen­ki­lö joka on yli 18 vuo­tias. Tätä var­ten Street Tea­min pää­ma­jas­sa juo­nit­tiin teh­tä­vä­ma­te­ri­aa­liin kuu­lu­va ”Kan­sa­lai­sadres­si”, johon sun on tar­koi­tus kerä­tä vähin­tään 5:n ihmi­sen nimet, jot­ka oli­si­vat sitou­tu­nei­ta paik­ka­rin toi­min­taan. Kun adres­si on täy­si voit käy­dä kii­kut­ta­mas­sa sen esi­mer­kik­si lemp­pa­ri nuo­ri­so­työn­te­ki­jäl­le­si, opet­ta­jal­le­si tai kel­le vaan aikui­sel­le. Jos ei heis­tä irtoa paik­ka­rin vetä­jää, niin toi­vot­ta­vas­ti hän osai­si ohja­ta toi­vet­ta sin­ne mis­tä täl­lai­nen hep­pu löy­tyi­si.

Mitä paik­ka­ris­sa sit­ten voi­si teh­dä? Käy­tän­nös­sä mitä vaan. On jär­jes­tet­ty pizza-iltaa, paah­to­lei­pä-bilei­tä, kat­sot­tu huu­meis­ta ker­to­vaa elo­ku­vaa, käy­ty poru­kal­la strii­bai­le­mas­sa, kut­sut­tu tapaa­mi­seen joku vie­rai­li­ja kes­kus­te­le­maan eri aiheis­ta (esim. enti­nen huu­mei­den­käyt­tä­jä), pidet­ty info­pis­tet­tä tapah­tu­mis­sa.. Tyy­li on vapaa ja muok­kaan­tuu sen mukaan mitä paik­ka­ri­lai­set halua­vat teh­dä. Pää point­ti on että teh­dään yhdes­sä, niin vas­tuu­hen­ki­lön­kään ei tar­vit­se teh­dä kaik­kea. ? Adres­sin muka­na mats­ku­na tulee hyvä nip­pu infoa mitä pai­kal­lis­tii­min pyö­ri­tys on, miten sitä voi käyt­tää työ­vä­li­nee­nä ja 10 tapaa­mi­sen esi­merk­ki­mal­li. Ja kai­ken lisäk­si YAD:n työn­te­ki­jät ovat puhe­lin­soi­ton pääs­sä aut­ta­mas­sa. Jos tämä kuu­los­tai­si sus­ta juu­ri sel­lai­sel­ta mitä kai­paat, niin ei muu­ta­kun pyy­dä mate­ri­aa­lia ja sel­vi­tä ketä muu­ta paik­ka­roin­ti kiin­nos­tai­si!

Mitä­pä muu­ta? YAD etsii oppi­so­pi­mus­kou­lu­tet­ta­vaa Tam­pe­reel­le ja Jyväs­ky­lään. Jos kas­va­tus- ja ohjaus-ala kiin­nos­taa mut­ta kou­lun­penk­ki ei vai­ku­ta kut­su­val­ta niin tar­jol­la olis aika upee duu­ni.

Strii­bas­sa viik­ko on men­nyt nopeas­ti ja mats­kua on men­nyt ja raport­te­ja on tul­lut. Jee! klaus_tamm_ teki kuun­nel­man Snapc­ha­tis­sä huu­mei­den­käy­tös­tä, mee­me­jä on tul­lut kym­me­niä lähin­nä kii­tos Anton.Luomalan (myös alem­pi blo­gi­ku­va häl­tä), Vil­ja­mi myl­ly­län (<– tääl­tä blo­gin mee­mi) sekä Nodrugs2025:lle. Mut­ta vii­kon teko­na täl­lä ker­taa kui­ten­kin lois­taa Mil­ma Mea joka on ulkoil­les­saan ker­ral­laan kier­tä­nyt pos­ti­laa­ti­koi­ta, kir­jas­toau­ton, bus­si­py­sä­kit, luis­te­lu­ko­pit ja ties mitä muu­ta. Sen lisäk­si rapor­tois­ta välit­tyy rei­pas ja esi­mer­kil­li­nen Street Team hen­ki. Ugh!

  • Tane­li / Street Team Crew —  

Strii­ba­lais­ten esit­te­lys­sä estraa­dil­le saa­puu Anton.Luomala !

1.Kuka olet? Anton Luo­ma­la
2. Mis­tä päin? Raahesta/piehingistä
3. Kuin­ka van­ha olet? 14
4.Harrastuksia? Jää­kiek­ko
5.Kuinka kau­an olet ollut muka­na? Alle kuu­kau­den
6.Kuinka lii­tyit mukaan? näin videon you­tu­bes­ta
7.Parasta strii­bas­sa? Saa jakaa strii­ba tava­roi­ta
8. Mikä kiin­nos­taa olla muka­na? kun se on huu­mei­den vas­tais­ta toi­min­taa.
9. Mot­to? ei ole
10.Suosikkislogan? ei oo sitä­kään :D?

YAD Street Team

FREE
VIEW