BLOGI: Terkut pääsiäispupulle!

Joko oot ilmot­tau­tu­nu Strii­ban usko­mat­to­man upe­aan mie­let räjäyt­tä­vään miit­tiin? Perin­teis­tä poi­ke­ten miit­ti jär­jes­te­tään täl­lä ker­taa Oulun seu­dul­la sekä ajan­koh­dak­si vali­koi­tui kesä. Eli tar­kem­min 4.–6.6.2019, Inkon­ran­nan mai­niois­sa mai­se­mis­sa. Olem­me tämän het­kis­ten miit­tiin ilmoit­tau­tu­jien kans­sa nyt vii­mei­sen vii­kon ajan etsi­neet lei­ri­pak­kaa ja nyt pää­ty­neet edel­lä­mai­nit­tuun. Seu­raa­vak­si oli­si­kin sit­ten vuo­ros­sa lei­rin ohjel­man suun­nit­te­lu, eli jos haluat mukaan vai­kut­ta­maan niin nyt oli­si sii­hen oiva mah­dol­li­suus.

Täs­tä vie­lä tosi hie­no mai­nos joka kuvas­taa suo­men kesän keliä 100% var­muu­del­la.

Yllä­pi­to oli vapaal­la tämän vii­kon maa­nan­tain sekä tiis­tain. Pos­tia oli­kin siis keren­nyt ilmes­tyä aika­lail­la, mut­ta urhool­li­ses­ti Mil­ja tal­tut­ti suu­rim­mat­kin pyyn­nöt siis­teik­si kir­je­pi­noik­si. Nyt vai­vum­me myös hor­rok­seen pää­siäi­sen ajak­si joten älkää säi­käh­tä­kö hil­jai­suut­ta. 

Täl­lä vii­kol­la eri­tyi­ses­ti lois­ti raport­ti joka tuli Kartsa22:lta. Kart­sa otti Paskaaks kan­san­edus­ta­ja välit­tää?! — teh­tä­vän tosis­saan ja kävi jaka­mas­sa pins­se­jä (joi­ta löy­tyi myös jem­mas­ta ajal­ta kun teh­tä­vä on ollut vii­mek­si auki) sekä tar­ro­ja nel­jäl­le kan­san­edus­ta­jaeh­dok­kaal­le. Kuvien sekä Face­book päi­vi­tys­ten kera tot­ta­kai! Myös tar­ro­ja sai aimo tukun pis­tei­tä rap­saa­mal­la Me tah­do­taan paik­ka­ri! -teh­tä­vän.

19.4. vie­te­tään taas YADin lan­see­raa­maa 419 ‑päi­vää. Uusim­mat aja­tuk­set ja kan­na­no­tet kan­na­bi­sai­heis­ta kan­nat­taa käy­dä lukai­se­mas­sa tääl­tä. Voi olla että Surpri­se-Taskissa tuo­ta link­kiä jaka­mal­la saa myös 5p. Hmm..

Vink­ki­nä vie­lä lop­puun että kan­nat­taa kur­ka­ta Haas­te­teh­tä­vä. Kysees­sä pie­ni valo­ku­va ska­ba jos­sa voi voit­taa gym­sac­kin. Vajaa pari viik­koa aikaa osal­lis­tua!?

Muis­ta­kaa silit­tää pää­siäis­pu­pua mun­kin puo­les­ta kun tapaat­te!

- Tane­li / Street Team Crew -

 

YAD Street Team

FREE
VIEW