BLOGI: Saunalautta Team

Täl­tä näyt­ti Street Tea­min yllä­pi­to kes­ki­viik­ko­na kun Discor­dis­sa start­ta­si tämän vii­kon chat­ti. Vil­len kans­sa eksyt­tiin puo­li­va­hin­gos­sa ja mel­kein yllät­täen Jyväs­ky­län pai­kal­lis­toi­min­nan jär­jes­tä­mäl­le sau­na­laut­ta krui­sai­lul­le. Työym­pä­ris­tö­nä tähän voi­si jopa tot­tua ihan hyvin! Cha­tin lisäk­si lau­tal­la kuun­nel­tiin musiik­kia, sau­not­tiin, ren­tou­dut­tiin ja vie­tet­tiin aikaa yadi­lais­ten kera sekä syö­tiin sip­siä ja suklaa­ta. Aurin­ko­kin oli muka­vas­ti pil­ves­sä niin kukaan ei pääs­syt pala­maan.

Teh­tä­vien osal­ta strii­ban sivuil­le ilmes­tyi juu­ri nopea pie­ni kyse­ly­teh­tä­vä joka kan­taa nimeä “Täs­mäis­ku: Koke­muk­sia YADis­ta”. Teh­tä­väs­sä kerä­tään lausei­ta ja aja­tuk­sia joi­ta voi­tai­siin mah­dol­li­ses­ti sitee­ra­ta ensi­vuo­den kalen­te­ria var­ten. Joten nyt runo­suo­ni syk­ki­mään ja jaka­kaa meil­le par­haim­mat sta­te­men­tit. Kuu­kau­den vaih­tues­sa kuu­kau­den teh­tä­väk­si vali­koi­tui Make a meme ja kuu­kau­den haas­te­teh­tä­väs­sä haas­tan tei­tä teke­mään 5 eri AFK ‑teh­tä­vää hei­nä­kuun aika­na.

Street Tea­mi toi­mii vie­lä hei­nä­kuus­sa pari viik­koa ja siir­tyy loma­ti­laan 15.7. alkaen. Eli tähän tie­toon vii­mei­nen Discor­di kokoon­tuu 14.7. 

Tilat­kaa mats­kua nyt nyt heti pal­jon kun vie­lä ker­ke­ää!

Tän kuvan rapor­toi jul­le­juu !

- Tane­li / Street Team Crew -

YAD Street Team

FREE
VIEW