.

Skeittitapuli

Skeittitapuli on skeittauksen ympärille rakennettu palvelu, jonka tavoitteena on luoda vapaata kaupunkitilaa, jossa kaikilla on hyvä olla. Skeittauksen  avulla tehdään Tampereen Kirjastonpuistosta turvallisempi paikka kaikille kaupunkilaisille. 

Skeittitapulilta saa lainaan skeittilaudan ja suojat veloituksetta. Välineitä voi käyttää kirjastonpuiston skeittialueella tapulin aukioloaikoina klo 14–20. Aloittelijoille järjestetään ilmainen skeittikoulu tiistaisin klo 15–17.

Maanantaisin voit skeitata Vanhaan kirkkoon kertaterapiaan tai keskustelemaan päihteistä ilman ajanvarausta. Skeittitapulin Skate in -palvelut ovat maksuttomia ja anonyymeja palveluita 16–35-vuotiaille. 

Kiertotaloudesta kasvua -hankkeen ruokajakelu tarjoaa lämpimiä aterioita joko mukaan tai paikan päällä syötäväksi maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 14 alkaen. Ateriat valmistetaan hävikkiraaka-aineista ja ruokalistat julkaistaan Skeittitapulin sosiaalisen median sivuilla maanantai- ja keskiviikkoaamuisin.

Skeittitapulilla järjestetään kesän aikana lukuisia tapahtumia. Kesällä 2021 alkanut Tapuliklubi-konserttisarja tuo Kirjastonpuistoon laadukkaita livekonsertteja ja DJ-keikkoja. Skeittikirppiksillä voit myydä omia tavaroitasi tai tulla tekemään löytöjä muiden myyntipisteiltä. Kaikille avoimissa Best Trick -kilpailuissa voit voittaa paikallisten skeittikauppojen tuotteita ja lahjakortteja.

Skeittitapulin mahdollistavat Pirkanmaan Kaarikoirat ry, Tampereen vanha kirkko sekä YAD Youth Against Drugs ry yhteistyössä Tampereen kaupungin kanssa.

Skeittitapuli palvelee Vanhan kirkon kellotapulissa Tampereen keskustorin kulmalla kesäkuun alusta elokuun loppuun arkisin klo 14–20.

instagram.com/skeittitapuli

www.skeittitapuli.fi

Skeittitapulin logo

Oliko tämä hyödyllinen sivu?