.

Maksutavat ja toimitusehdot

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä, paytrail.com

Mikäli haluat tilata isompia määriä laskulle esimerkiksi kunnalle, kaupungille, järjestölle tai yritykselle, voit tehdä tilauksen sähköpostitse osoitteeseen yad@yad.fi.

Mikäli olet tekemässä isompaa tilausta esimerkiksi aineinfokorteista ja haluat maksaa laskulla (eli tilaat esimerkiksi kunnalle, kaupungille, järjestölle tai yritykselle) niin tee tilauksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen yad@yad.fi. Sähköpostilla voit myös tilata esitteistä ja infokorteista näytekappaleet.

Toimitusehdot

Toimitamme tuotteet kahden viikon sisällä tilauksesta.

Tilaajalla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä (joitain tuotteita tämä peruutusoikeus ei koske, tarkista ne täältä https://www.kkv.fi/Tietoa-ja-ohjeita/Ostaminen-myyminen-ja-sopimukset/verkkokauppa-posti-ja-puhelinmyynti-etamyynti/peruutusoikeus-etamyynnissa/)

Reklamaatiot

Reklamaatiotapauksissa ole yhteydessä meihin (yad@yad.fi). Mikäli tuotteessa on vikaa, sen voi palauttaa. Tilaaja maksaa palautuksesta aiheutuvat lähetyskulut. Tilauksen voi palauttaa myös osittain.

Mikäli palautat tilauksen (osittain tai kokonaan), maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Verkkokaupan omistaa
YAD Youth Against Drugs ry
Y-tunnus: 1011504-7

Oliko tämä hyödyllinen sivu?