.
Kiinnostaako huumeet?
Kirjoituksia ehkäisevän huumetyön kulisseista
Tervetuloa YAD Youth Against Drugs ry:n blogiin.
Julkaisemme järjestön työntekijöiden, vapaaehtoisten sekä toisinaan vierailevien kynäniekkojen mielipiteitä ja kokemuksia ajankohtaisista asioista huume- ja järjestökentältä.
Pääset siis kurkistamaan ehkäisevän huumetyön kulissien taakse.

YAD talvileiri 2019

11 maaliskuun, 2019

Mini info:

• Talvileiri
• Pe 1.3- Su 3.3.2019
• Sarpatissa, Tikkakoskella
• Jäsenille, Street Teamille
• Yhteistä toimintaa ja tekemistä
• Hyvää ruokaa ja paljon ruokaaa!

Jovain! Mistäs sitä edes aloittaisi. Viikko sitten oli tosiaan YAD talvileiri ja täytyy myöntää paras leiri koko elämässä. On se vaan niin, että nää kaikki ihmiset tekee Yad:in, jonka myötä myös talvileiri sujui todella hyvin ja oli ihan sika kivaa.Talvileiriin kuulu paljon erilaista ohjelmaa, jotka eivät niinkään liittyneet Yad:in normaaliin toimintaan. Toiminnassa oli pelejä, leikkejä, tutustumista, ulkoilua, paaljon paaljon ruokaa, saunomista, ohjelman suunnittelua ja ryhmän ohjausta, askartelua ja positiivisuutta.

Majoituksena Sarpatti oli tosi hyvä tän kokoselle porukalle. Tuntu myös tosi turvalliselta nukkua ku nukku kahen ihmisen kanssa samassa tilassa. Täs paikassa oli myös ihanaa luonnon ja järven läheisyys. Voisin kuvitella kuinka kaunis paikka on kesällä. Aivan huippu!

Mun mielestä meil oli ihan huippu ryhmähenki ja muutenki oli todella luontevaa ja helppo tutustua ihmisiin. Paljon oli tuttui kasvoi, mutta myös paljon uusia joihin oli mahtava tutustua. Isosti kaikkia haluan kiittää, tässä porukassa oli hyvä olla.

BANG! -pelaaminen sai kyllä suosion. Oli tosi kiva pelata porukalla ja se et ihmiset jotka ei ennen ollu pelannu tuli messiin. Tää peli herätti paljon naurua ja sosiaalisuutta, tän kanssa oli helppo luoda muihin keskustelu yhteys.

Taas voin sanoa, että oon niin onnellinen kun oon osa tätä kaikkea. Haaveilin kauan, että järjestetäänköhän ikinä aikusille tai nuorille mitään leirejä? Ja kappas vaan, kyllähän mekin päästään leireileen.

YAD PERHE ON PARAS PERHE!

Kiitos t: Vapaaehtoinen Krista

Ps. Jos et heti hahmottanut, niin kuvassa lukee ”Yadilainen” (terv.toimitus)

Oliko tämä hyödyllinen sivu?