.

3.12. Kokemusasiantuntijuuskoulutus JALOSTAMO alkaa Jyväskylässä

Jalostamo-koulutus antaa valmiudet tehdä YAD:n kautta omaan kokemukseen perustuvaa huumekasvatusta nuorille hankkeen omalla, kokemusasiantuntijoiden kanssa rakennetulla huumekasvatusmenetelmällä. Menetelmä perustuu keskusteluun nuorten kanssa.

Koulutuksessa opetellaan käyttämään omaa kokemusta ehkäisevään työhön: opitaan vuorovaikutustaitoja ja jaetaan tietoja käyttäjistä ja käyttökulttuurista, sekä tietysti opetellaan menetelmän käyttöä.

Koulutus on suunnattu n. 18–35-vuotiaille Jyväskylän alueen nuorille aikuisille, joilla on oma kokemus huumeidenkäytöstä. Koulutus koostuu neljästä illasta ja yhdestä viikonlopusta, ja se järjestetään pääosin YAD ry:n Jyväskylän toimistolla osoitteessa Lutakonaukio 3.

  • Ilmoita kiinnostuksestasi viimeistään 17.11. soittamalla 040 721 2415/Juuso tai lähettämällä viestiä joko Facebookissa (Juuso YAD) tai sähköpostitse osoitteeseen juuso.armila@yad.fi. Kerro ainakin nimesi, ikäsi ja jotakin käyttötaustastasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut koulutuksestamme.
  • Koulutus on maksuton ja koostuu kahdesta illasta ja yhdestä viikonlopusta.
    • ke 3.12. klo 15.00 – 17.00
    • ma 8.12. klo 15.00 – 17.00
    • pe-su 12.12. – 14.12. (tarkempi aikataulu selviää myöhemmin)

Lisätietoja saat tapahtuman Fb-sivulta (tinyurl.com/Jalostamo) tai Juusolta.

Oliko tämä hyödyllinen sivu?