.

Kevään festarikoulutuksiin ilmoittautuminen on avattu!

YAD:n festarityön koulutus 19.–20.5.2018 JYVÄSKYLÄSSÄ

Koulutus antaa valmiudet YADin infopistetyöhön festareilla ja muissa tapahtumissa ympäri vuoden. Saat tietoa huumekysymyksistä, ehkäisevästä huumetyöstä, infopistetyöstä ja eväitä huumekeskusteluun.

Koulutuksen alaikäraja on 13 vuotta ja yläikä 35 vuotta.

Hinta: YAD ry:n jäsenille 5 €, sisältäen materiaalin, majoituksen ja ruoan (aamu- ja iltapala, kumpanakin päivänä yksi lämmin ruoka). Jäsenmaksun 6 € voi maksaa myös koulutuksen yhteydessä jolloin hinnaksi tulee yht. 11 €.

Matkakuluista korvataan maks. 20 € matkalippuja vastaan.

YADin infopiste on paikka, missä jutellaan huumeista. Oikeita ja vääriä vastauksia ei ole. On vaan paljon mielenkiintoista pohdittavaa huumekysymyksistä. Teltta ja joukko koulutettuja vapaaehtoisia kohtaa festarikansaa tänäkin kesänä 15 festareilla. Festarityö ei aiheuta vapaaehtoisille kuluja. YAD tarjoaa matkat, murkinan, liput, seuran ja majoituksen, sinä teet työn.

YAD:n festarityössä voivat toimia myös kuntouttavassa korvaushoidossa olevat, joilla on jo kokemus lääkkeen laskemisesta. Korvaushoitoraja on buprenorfiinissa 6 mg ja metadonissa 30 mg. Ota yhteyttä Anneen, jotta voidaan sopia käytänteistä: anne.hamalainen@yad.fi tai 050 522 8708

Ilmoittautuneille lähetetään koulutuksen ohjelma lähempänä.

Oliko tämä hyödyllinen sivu?