.

Kouluttaja-koulutus

Haluatko edistää laadukasta nuorten kanssa tehtävää päihdekasvatusta Suomessa? Tule YADin kouluttajaksi! Ensimmäinen YADin kouluttajakoulutus järjestetään 19.8.-27.9. 2019.

Kouluttaja – koulutuksen käynyt henkilö voi kouluttaa Kättä Pidempää- päihdekasvatuksen menetelmäkoulutusta nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille ja vapaaehtoisille. Pidetyistä koulutuksista maksetaan palkkio. Koulutus on voimassa kahden vuoden ajan, jonka jälkeen Kouluttajan tulee päivittää osaamisensa.

Koulutus sisältää päihdekasvatuksen teoriaa, toiminnallisten menetelmien ohjaamista, kouluttajana toimimisen käytäntöjä sekä esiintymistaitoihin ja – valmiuksiin liittyviä taitoja. Sekä koulutus että Kouluttajana toimiminen tarjoavat työelämätaitoja ja hyödyllistä kokemusta. Lisäksi koulutuksesta saa todistuksen. Koulutus on laajuudeltaan 2 op.

Koulutukseen valitaan yhteensä 10 henkilöä. Koulutushaku on käynnissä nyt, ja 9.6. mennessä. Koulutuksen lähipäivät pidetään 13.-15.9. Tampereella Varalassa. Muu koulutus on verkkokoulutusta ajalla 19.8.-27.9. 2019. Koulutus on osallistujille maksuton ja myös matkakulut lähipäiviin korvataan.

Koulututettavien valinnoissa painotetaan seuraavia kriteerejä:

· motivaatio ja kiinnostus toimintaa kohtaan

· tuleva koulutusalue (maantieteellinen)

· sitoutuminen koulutukseen ja kouluttajuuteen

· YAD ry:n arvoihin sitoutuminen

· Valmiudet kouluttamiseen

Koulutukseen voit hakea tästä linkistä

Koulutuksen valinnat ilmoitetaan hakijoille 18.6. mennessä.

Lisätietoja koulutuksesta:
petra.karinen@yad.fi

Oliko tämä hyödyllinen sivu?