.

Kokemusasiantuntijakoulutus ”Jalostamo” alkaa Tampereella syyskuussa

expa_fb_jalostamoKokemusasiantuntijakoulutus ”Jalostamo” alkaa Tampereella viikolla 39

YAD:n Expa-hankkeen Jalostamo-koulutus antaa valmiudet tehdä YAD:n kautta omaan kokemukseen perustuvaa huumekasvatusta nuorille hankkeen omalla, kokemusasiantuntijoiden kanssa rakennetulla huumekasvatusmenetelmällä. Menetelmä perustuu keskusteluun nuorten kanssa.
Koulutuksessa opetellaan käyttämään omaa kokemusta ehkäisevään työhön: opitaan vuorovaikutustaitoja ja jaetaan tietoja käyttäjistä ja käyttökulttuurista, sekä tietysti opetellaan menetelmän käyttöä.
Koulutus on suunnattu n. 18–35-vuotiaille Tampereen alueen nuorille aikuisille, joilla on oma kokemus huumeidenkäytöstä. Koulutus koostuu kahdesta illasta ja yhdestä viikonlopusta, ja se järjestetään pääosin YAD ry:n Tampereen toimistolla osoitteessa Salhojankatu 42.

  • Ilmoita kiinnostuksestasi soittamalla 040 721 2415/Juuso tai lähettämällä viestiä joko Facebookissa (Juuso YAD) tai sähköpostitse osoitteeseen juuso.armila@yad.fi. Kerro ainakin nimesi, ikäsi ja jotakin käyttötaustastasi sekä siitä, miksi olet kiinnostunut koulutuksestamme.
  • Koulutus on maksuton ja koostuu kahdesta illasta ja yhdestä viikonlopusta.

Oliko tämä hyödyllinen sivu?