.

Tuu mukaan VAIKUTTAMAAN!

Sun ajatuksilla on merkitystä! Tule vaikuttamaan ennaltaehkäisevään huumetyöhön!

Tervetuloa Vaikuta-iltaan! Vaikuta- ilta on nuorten järjestämää toimintaa jossa paneudutaan ajankohtaisiin ja itselle tärkeisiin huumausaine kysymyksiin erilaisin toimin, joita YAD ry:n työntekijät tukevat ja mahdollistavat. Esimerkiksi aikaisemmin vaikuta-illoissa ollaan tehty vastine Ylioppilaslehdelle ja kirjoitettu Katulehti Roheelle. Joskus paneudutaan erilaisiin menetelmiin, katsotaan ajankohtaisia dokkareita tai mahdollisesti kuvataan vaikka oma dokkari! Vaihtoehtoja on monia, jossa vain taivas on rajana!

Vaikuta-illassa on mahdollisuus löytää samanhenkisiä ihmisiä, jakaa omia näkökulmiaan, ideoita ja kokemuksiaan turvallisessa ympäristössä. Tarkoituksenamme on on jutella ja ideoida yhdessä pienen purtavan ja teen/kahvin äärellä. Haluamme luoda tapahtumasta inspiroivan ja kannustavan ympäristön, jossa jokainen voi tuntea olonsa arvostetuksi ja kuulluksi.

YADry uskoo siihen, että nuorilla on ääni ja mahdollisuus vaikuttaa yhteiskunnallisiin asioihin. Vaikka nuoret saattavat joskus tuntea itsensä aliarvostetuiksi, haluamme muuttaa tämän ja osoittaa, että nuoret voivat tehokkaasti tuoda esiin omia näkökulmiaan ja vaikuttaa asioihin omalla panoksellaan.

Tule rohkeasti mukaan Vaikuta-iltaan! Tämä on tilaisuutesi ilmaista itseäsi ja vaikuttaa asioihin, jotka ovat sinulle tärkeitä. Tule tapaamaan muita samanhenkisiä nuoria, jakamaan omat näkemyksesi ja saamaan uusia ideoita. Yhdessä voimme tehdä muutosta ja vaikuttaa parempaan huomiseen. TERVETULOA <3

Vaikuta-illat järjestetään Jyväskylässä ja Tampereella YAD:n tiloissa. 

Jyväskylän aikataulu :

Keväällä 4 kertaa Torstaisin!
29.2.
28.3.
11.4.
23.5.
Klo 15:30 – 17:30

Lutakonaukio 3, Jyväskylä

Tampereen aikataulu :

Joka toinen keskiviikko
Alkaen 7.2.
Klo 17 – 19

Mustanlahdenkatu 22, Kumppanuustalo Artteli, Tampere

Oliko tämä hyödyllinen sivu?

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.