.

YAD hakee projektityöntekijää Tampereelle

YAD Youth Against Drugs ry hakee Tampereen toimistolle projektityöntekijää EXP2 – Kokemusasiantuntijuus ehkäisevässä huumetyössä hankkeeseen 1.4.2016 – 31.3.2018. Hanke on RAY:n rahoittama jatkohanke, jossa edellisessä hankkeessa luotua mallia juurrutetaan perustyöhön ja viedään verkostoihin.

Työtehtäviin kuuluu YAD:n kokemusasiantuntijoiden koulutusmallin markkinoiminen kolmelle paikkakunnille ja koulutusten alkuun saattaminen, yhteistyön aloittaminen ja tekeminen sosiaalialan opiskelupaikkojen kanssa. Työnkuvaan kuuluu myös kokemusasiantuntijoiden kouluttamista ja Ränni-päihdekasvatusmenetelmän käyttämistä.

Edellytämme kokemusta ja osaamista nuoriso- ja päihdealan tehtävistä sekä vapaaehtoisten kanssa toimimisesta. Olethan kouluttautunut nuoriso-, sosiaali- tai päihdealan ammattilaiseksi. Kokemusasiantuntijoiden kanssa tehtävässä työssä oma toipumiskokemus katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja verkostotyötaitoja, ajankohtaisen päihdepoliittisen keskustelun, laadukkaan ehkäisevän päihdetyön, järjestötyön sekä vapaaehtoistyön tuntemusta ja kykyä itseohjautuvaan ja joustavaan työskentelyyn. Perus Office-ohjelmat tulee hallita. Vastapainoksi tarjoamme innostavan ja kehittymismyönteisen työyhteisön, hyvät mahdollisuudet vaikuttaa oman työn sisältöihin sekä joustavat työajat.

Palkkaus on kiinteä kuukausi palkka 2455 €/kk, työt saattavat ajoittua myös iltoihin ja viikonloppuihin.

Hakemukset sekä CV:t sähköpostilla viimeistään 3.3.2016 osoitteeseen janne.paananen@yad.fi. Tiedustelut paikasta osoitteesta susanna.karki@yad.fi.

Hakemusten perusteella kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään viikoilla 10-11.

Ilmoitus löytyy myös Työvoimatoimiston sivuilta.

 

 

Oliko tämä hyödyllinen sivu?